Om os

Hvem er vi?

Professionelle rengøringstjenester og venligt personale

På grund af erfaringen, som vi har erhvervet os hen ad vejen, mens vi har udført talrige tjenester – lige såvel på grund af de positive anbefalinger fra vores tilfredse kunder-, er vi så heldige at kunne tilbyde tjenester til stadig flere og flere, både private- og erhvervskunder.

I øjeblikket betjener vi kunder i følgende områder: Halsnæs, Hillerød, Gribskov og Frederikssund, baserede på direkte forespørgsler eller baserede på en vedligeholdende kontrakt.

Vi har helt fra starten været opsatte på at tilbyde tjenester af allerbedste kvalitet.Løsningen er enkel: vi får tillid og leverer kvalitet til fremragende priser – en fair udveksling- enhver forretnings basis for succes. Vi arbejder korrekt, effektivt, vi bruger produkter af bedste kvalitet, vi respekterer de aftalte betingelser samt kunden og ejendommen, for på denne måde at bane vej for et langt samarbejde, som gavner begge parter.

Med tiden er det blevet bevist, at vi har satset på den rigtige løsning, da det har vist sig, at vores kunder har sat pris på kvaliteten af tjenesterne tilbudt af vores hold.Vores portfolio af kunder vokser dag for dag.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring