Vilkår ved Privat Rengøring

Merent er din garanti for grundighed og fleksibilitet. Vi gør rent hver dag mellem 09.00 og 17.00. Vores firma er stabil og vi overholder vores løfter. Vi kontakter altid vores kunder i god tid hvis vi er forsinkede eller der skal ske ændringer i vores arbejdsplan.

Hvis kunden ønsker at aflyse vores besøg, skal det gøres på telefon nr. 2834 0665 eller via e-mail på aflysning@gmail.com senest dagen før besøget. Såfremt kunden glemmer at aflyse vores besøg og vi kører for gaves bliver kunden faktureret 1/2 time.

Vi har telefon tid på kontoret fra mandag til fredag mellem kl.13.00 – 15.00. Vores e-mail merentkunder@gmail.com bliver læst hver dag.

Merent må godt flytte besøget inden for sammen uge, men vi giver altid besked til vores kunder senest samme dag besøget skulle foregå. Vi aflyser eller flytter vores besøg meget sjældent og kun ved sygdom.

Vores kunder er forpligtet til, at informere os om ændringer af telefonnumre og e-mail adresser da vi kommunikere rigtig meget via e-mail på merentkunder@gmail.com

Helligdage

Ved helligdage prøver vi at tilpasse os vores kunders behov. Hvis kunden ikke ønsker rengøring på en helligdag, skal de give Merent besked enten på e-mail aflysning@gmail.com eller besked på tlf.nr. 2834 0665 senest 2 dage før besøget og vi prøver at finde en god løsning.

Betaling

Regningen vil blive fremsendt fra gang til gang eller en gang om måneden, med betaling 8 dage efter modtagelse. Fakturaen vil blive sendt via e-mail eller med posten.  Alt efter hvad vores kunder ønsker.

Opsigelse og ferie

Vi pålægger renter hvis betalingsfristen ikke overholdes. Opsigelsen skal ske 30 dage før vores besøg og den skal ske via e-mail på merentkunder@gmail.com.

Hvis kunden skal på ferie en periode og ikke ønsker rengøring skal de give os besked på e-mail 3 uger før ferien på aflysning@gmail.com.

Nøgler og alarmer

Vi opbevarer jeres nøgler uden navneskilt på. Hvis i har alarmer som skal kobles fra og til, skal Merent have koden senest 5 timer før besøget på e-mail merentkunder@gmail.com

Medarbejdere

Vi vælger altid rigtig godt vores medarbejdere. De har alle sammen en ren straffeattest og er forsikrede. Vores medarbejdere er stabile, fleksible og meget professionelle. Ved ferie eller sygdom kan det blive en anden medarbejder som kommer og udfører den aftalte rengøring. Kommunikationen er meget vigtig for os, derfor vil vores kunder altid få besked hvis en anden medarbejder udfører arbejdet.

Klager

Hvis man er utilfreds med vores indsats er man altid velkommen til, at kontakte os på tlf.nr. 2834 0665 eller på e-mail merentkunder@gmail.com og vil med glæde de rette op på tingene som ikke er i orden. Med hensyn til klager over manglende rengøring, kræves der billeder som dokumentation, senest 3 dage efter rengøringen er udført, som skal sendes på e-mail merentkunder@gmail.com.

I er velkommen til at kontakte os både hvis i har klager eller ros for vores medarbejdere.

Merent - Rengøring Nordsjælland

Very good cleaning services provided and nice people! Highly recommend!
Very good service. 👍👌
Den bedste gave, jeg har fået, er at få en aftale med MERENT om rengøring hver 14. dag. De søde unge mennesker, som kommer her, kender hele huset og ved, hvor alting er, og så kan de gøre rent!!!! Alt skinner og stråler, når de er færdige, så det er en fornøjelse.
Jeg kan varmt anbefale MERENT.
Super rengøring ... søde mennesker og altid til aftalt tid .
Meget seriøst VIRKSOMHEDER og meget god rengøring. professionalisme

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.