Sundheds Rengøring Nordsjælland

Sundheds Rengøring Nordsjælland

 

itb.dk

Stol på branche lederen inden for rengøring af sundhedsydelser.

Hos Merent ved vi, hvor afgørende det er at opretholde et rent, sikkert og sundt plejemiljø for både patienter og medarbejdere. Derfor tager vi en grundig tilgang til at levere de højeste standarder for rengøring hver gang vi går ind i et sundhedsvæsen. Fra lægekontorer til hospitaler har vi de rette værktøjer og ekspertise til at levere ensartede resultater, der imødekommer dine specifikke behov.

VORES PATIENT CENTREREDE RENGØRINGSPROGRAM LEVERER EN EKSPONERING RENGØRING

Vi forstår, at patienttilfredshed er mere kritisk end nogensinde. Udover at skabe et rent og indbydende miljø for hver patient er vores patientcentrerede rengøringsprogram designet til at hjælpe dig med at overgå forventningerne. Ved hjælp af brancheførende processer og omfattende, tilpasset træning er vores rengøringsprocedurer blevet udviklet til at hjælpe en bred vifte af sundheds facilitets behov.

Faktisk kan vores underskrevne patientcentrerede rengøringsprogram hjælpe med følgende:

 • Infektionsforebyggelse
 • Forbedring af patient miljøet
 • Samlet patienttilfredshed
 • Risikoreduktion
 • Omkostningsstyring
 • Maksimering af investeringsafkast

KONTAKT OS I DAG PÅ 28340665

Sundheds Nordsjælland

Vil du lære mere om, hvordan Merent kan hjælpe dig med at holde din industrielle facilitet ren, sikker og sund?

VORES RENGØRINGSSTANDARDER ER SPOTLESS

Lær, hvordan vi kan oprette en rengøringsplan, der er tilpasset dine behov

VORES RENGØRINGSPROCEDURER FOR SUNDHEDSPERSONER KOMPRIMERER ALDRIG

I overensstemmelse med bedste praksis og procedurer leveret af førende organisationer i branchen er vores rengørings- og desinfektions standarder blevet udviklet for at holde dit miljø sundt. Ved at give os muligheden for at fokusere på dine daglige rengørings- og desinfektions behov kan du fokusere på det, der betyder mest: pleje af dine patienter.

VORES UDDANNELSE GIVER DEN BEDSTE OPLEVELSE FOR RENGØRING AF SUNDHEDSPLEJE

Alle vores medarbejdere har gennemgået omfattende, skræddersyet træning, der er specifik for miljømæssige tjenester i sundhedsvæsenet for at sikre, at intet går glip af. Vores proprietære omfattende træningsmoduler fokuserer på de forskellige sundheds faciliteres unikke behov, herunder passende måder at forhindre infektion i et eksamenslokale og færdiggøre en terminal ren i et operationsrum.

Vores brancheførende træning sikrer, at Merent-medarbejdere fuldt ud forstår de enkelte sundhedsinstitutions unikke behov. Nogle af de sikkerhedsprocedurer, som vores rengørings eksperter er uddannet i, inkluderer:

 • Grundlæggende sikkerhedskrav
 • Blodbåren patogen sikkerhed
 • Brug og håndtering af personlige værnemidler (PPE)
 • Skarpe forholdsregler og håndtering
 • Forholdsregler og håndtering af tøj
 • HIPAA-regler
 • Planer for eksponeringskontrol
 • Korrekt håndhygiejne
 • Principper for mikrobiologi
 • Læsning, forståelse og efter specifikke skiltninger og etiketter

PANDEMISK RENGØRING & FORBEREDELSE AF DESINFEKTION

Merent følger retningslinjer udarbejdet af Sundhedsstyrelsen (SST) relateret til forebyggelse og håndtering af situationer af pandemi. Vi er klar over, at rengøring og desinfektion er en del af en bred tilgang til forebyggelse af smitsomme sygdomme.

OMFATTENDE, TILPASNING LØSNINGER TIL RENGØRING AF SUNDHEDSPLEJE

Vi kan arbejde sammen med dig om at skabe en omfattende, fuldt tilpasset rengøringsprocedure, der opfylder dit anlægs behov og går ud over dine forventninger.

LÆGEKONTORER, TANDLÆGE KONTORER & HJÆLPEMIDLER CENTRE

Med Merent sørger vi for, at modtagelsesområder og patientundersøgelsesrum rengøres og desinficeres korrekt for et sikkert og sundt miljø for alle involverede. Vi har højtuddannede eksperter og proprietære processer, der imødekommer dine specifikke behov.

MEDICINSKE KLINIKKER & DIALYSECENTRE

Fra eksamenslokaler til ventelokaler, medarbejderstuer til badeværelser har Merent ekspertisen til at rense alle områder af medicinske klinikker og dialysecentre. Vores industri standardmetoder og strenge procedurer dræber bakterier for dramatisk at reducere spredning af sygdom.

KIRURGISKE CENTRE

Vores team gennemgår omfattende, dansk sundhedsmyndighed (SST) træning for at sikre, at det kirurgiske rengøringspersonale er højt kvalificeret og fuldt forberedt på deres udvidede rolle i det kirurgiske miljø. Vores processer er tilpasset branchens regler for korrekt rengøring og desinficering af alle overflader.

ASSISTEREDE BOLIGER 

Renlighed er yderst vigtig for faciliteter til assisterede boliger. Merent renser og desinficerer omhyggeligt beboelsesrum, fællesarealer, køkkener, spisepladser og mere for at sikre et sundhedsmæssigt og sundt miljø for alle.

SYGEHUSE

Vores højtuddannede rengøringsspecialister bruger sikker rengøringspraksis og procedurer for at minimere krydskontaminering og hospitals indkøbte infektioner. Vi renser og desinficerer venteværelser, sygeplejestationer, patientrum, operationsstuer og meget mere.

VORES FORPLIGTELSE TIL DIG

Med støtte fra over 10 års erfaring har Merent et urokkeligt engagement i at levere den højeste kvalitet af rengøring ved hjælp af branchens førende processer og produkter. Vi arbejder sammen med dig for at skabe en rengøringsrutine, der til tider imødekommer dine behov.

I er meget velkommen til at kontakte os idag for en god tilbud eller ring 28340665

Scroll to Top