Sådan rengøring dit hjem under Covid-19 Coronasmitte

Sådan gøre vi rent i dit hjem under Covid-19 Coronasmitte

Om vinteren bruger folk mere tid indendørs, hvilket giver os flere chancer for at blive syge. Mindre frisk luft cirkulerer i hele dit hjem, hvilket giver støv, bakterier og luftforurenende stoffer mere tid til at samle og bosætte sig overalt. Hvilket fører os til influenzasæsonen (Covid-19 – Coronasmitte). Med alle disse bakterier i luften er det mere sandsynligt, at din familie bliver syg. Støv og bakterier bliver fanget i ventilationsåbningerne og cirkulerer, når du opvarmer dit hjem. Den eneste kæmper er at holde dit hjem rent og desinficere sådanne områder med høj trafik

– som stole, dørhåndtag, fjernbetjeninger og telefoner ofte.

Vedligeholdelsen skal dog være kontinuerlig, især fordi der hver dag spores mere snavs og sne ind i dit hjem. Hvis du vil springe over stresset med regelmæssig rengøring af dit hjem i vintermånederne, især oven på alt andet, du skal gøre, kan du bruge et rengøringsfirma til en overkommelig pris.

Lær hvordan du rengør dit hjem i influenzasæsonen (Covid-19-Coronasmitte), herunder hvilke områder der kræver ekstra opmærksomhed, og et bonustip til at reducere din rengøringstid.

BRUG RENT VÆRKTØJ

Med influenzasæsonen og Covid-19 (Coronasmitte) i fuld gang er det vigtigere end nogensinde før at rengøre dit hjem og slippe af med bakterier. Men hvad der ofte overses er, hvis de værktøjer, vi bruger til at rengøre, er sanitære.

Når du rengør dit eget hjem, er det en god ide at have nye værktøjer ved hånden eller slippe af med dem, der kommer i kontakt med en, der var syg. Brug ikke mopper eller renseklude i andre områder af huset for at reducere spredning af bakterier.

Hvis du vælger en rengøring af hjemmet, vil du sørge for, at de værktøjer, de medbringer, desinficeres korrekt. Merent, en overkommelig rengøringsvirksomhed, bruger boligejerens rengøringsmateriel til at mindske risikoen for krydskontaminering.

Hvert hus er forskelligt og har forskellige bakterier, og især omkring influenzasæsonen, vil du ikke have værktøjer, der bruges i et andet hjem, der introducerer fremmede bakterier og omvendt.

At holde dit hjem ryddeligt betyder, at du også skal sørge for, at dine rengøringsværktøjer ikke spreder bakterier. Især når du bruger en rengøringsservice, skal du vælge en, der tager den største omhu for kun at rengøre dit hjem med dine værktøjer, såsom Merent.

UNDGÅ BAKTERIE OPBYGGNING

Hvis du arbejder fuld tid, har du sandsynligvis ikke energien til at komme hjem og gøre rent. Men om vinteren rengøres områder ofte, hvordan du undgår ophobning af bakterier.

TIDLIG REGELMÆSSIG RENGØRING

Planlægning af hvad og hvornår du skal gøre rent kan hjælpe med at fjerne stress fra din tallerken. Ved at planlægge kan du undgå at bruge en hel dag på at rengøre eller bruge en kort tid på at gøre et dårligt job.

Selvfølgelig kan du altid planlægge et professionelt rengøringsservice fra et rengøringsselskab. Merent giver dig mulighed for at planlægge rengøringer ugentligt, to gange månedligt eller månedligt til dit hjem. Om et par timer kan du enten rengøre dit hjem fra top til bund eller planlægge rengøringsservice til en overkommelig pris fra Merent.

VÆR FORBEREDT PÅ ALLE SKYLDIGE MEDDELELSER

Når influenza (Covid-19 – Coronasmitte) uventet rammer dit hjem, er det bedst at have hjælp til rådighed. Med en rengøringsservice lige ved hånden behøver din tidsplan ikke blive sat på pause, mens du tager dig af dit hjem. Du kan bruge Merents øjeblikkelig rengøringsmulighed til at have et renere hjem.

Merent er den eneste overkommelige rengøringsservice, der tilbyder øjeblikkelige rengøringer samt planlagte aftaler. En rengøringsservice kan være hjemme hos dig på 60 minutter eller mindre. Du har travlt med at hente medicin og komfortfødevarer, så overlad rengøringen til os.

Opsamling af snavs kan forhindres, hvis det rengøres regelmæssigt af en professionel rengøringsservice. Rengøringsfirmaet har tid til at gå over hårde pletter og områder, du næppe tænker på. Med et rengøringsfirma kan du læne dig tilbage og slappe af, mens de holder dit hus kimfrit.

Leje af rengøringsservice kan virke som en ekstra udgift, men fordelene opvejer langt omkostningerne. Når du er udmattet med at håndtere influenzasymptomer (Covid-19 – Coronasmitte), er den sidste ting du ønsker at komme hjem til et rodet hus. Med et rengøringsservice kan du trække vejret let ved at vide, at denne del af dit liv håndteres.

DESINFICER HØJTRAFIKOMRÅDER

At bruge mere tid indendørs betyder, at der vil være visse hot spots for bakterier. Rengøring af disse områder med høj trafik kan være en opgave, fordi de har brug for konstant vedligeholdelse, men det er det værd at have et sundt og lykkeligt hjem. Her er nogle områder, der har brug for ekstra pleje i influenzasæsonen og Covid-19 – Coronasmitte.

INDGANG

Områderne mellem indersiden og ydersiden af ​​dit hjem er generelt de mest rodede om vinteren. Snavs, salt, sne og mere bringes ind og kan føre til et enormt rod og endda skade dine gulve. Opbevar flere måtter i disse områder, så rodet er indeholdt, og du kan nemt vaske måtterne i stedet for gulvet.

KØKKENOVERFLADER

Mens du højst sandsynligt holder køkkenbordet rent hele året rundt, bliver rengøring af køkkenet især vigtigt i influenzasæsonen og Covid-19 – Coronasmitte. Det er her hele din familie samles og kan sprede bakterier ved at røre ved tællere, vandhaner og håndtag.

Pas på at afspritte alt med et desinfektionsmiddel, eller bedre endnu holde alle ude og bringe mad til syge mennesker i deres værelser. Med Merent kan du nemt tilføje overkommelige rengøringsservices som fade eller rengøring af ovnen, så rengøring af køkkenet er en leg.

Nemt at misse steder

Kontaktpunkter er områder, som alle berører på daglig basis. Denne influenzasæson (Covid-19 – Coronasmitte) skal du sørge for at huske følgende steder:

  • Fjernbetjeninger
  • Telefoner
  • Tastatur og mus
  • Sæbepumpe (beskidte hænder rører altid ved dette)
  • Vandhanehåndtag
  • Lysafbrydere
  • Dørhåndtag og låse
  • Skuffehåndtag
  • Håndrækværk og rækværk
  • Toiletskylle

Masser af bakterier kan gemme sig ud på disse steder, og når nogen er syg, kan alt, hvad de rører ved, rumme bakterier. Fokus på disse områder holder dit hjem renere og forhindrer spredning af influenzavirus.

FÅ RENGØRINGSTJENESTER TIL DENNE COVID-19 SÆSON FRA MERENT

Alle har et rent og behageligt hjem, så det at følge med i husarbejde og rengøring understøtter et lykkeligt miljø.

Merent er et velrenommeret og overkommeligt rengøringsfirma til rådighed i Frederiksværk og hele Nordsjælland. Vi forstår, hvor stressende det kan være at opretholde et rent hjem om vinteren, så vi leverer almindelige rengøringer til hjemmet og mange andre ekstra tjenester til steder, der har brug for ekstra opmærksomhed.

Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 28340665 mandag til fredag fra 13 til 15.

 
Scroll to Top