Merent rengøring tilbyder privat rengøring i Helsinge, Frederiksværk, Hillerød, Frederikssund og StorKøbenhavn

Vores firma Merent Rengøring tilbyder professional privat rengøring med høj kvalitet til høj standard.Vi startede som en lille rengøringsfirma til private huse og lejligheder i Hillerød, Frederikssund, Helsinge , Storkøbenhavn og Frederiksværk og takket være vores høj kvalitet og professional service er vi meget hurtigt begyndt at vokse.

I dag takket være vores god og professional service har vi mange kunder og rigtig mange god anbefalinger fra alle vores kunder. Vores første prioritet er, at vores kunder skal være tilfredse og glad for vores arbejder.

Merent rengøring

Er et rengøringsfirma alle virksomheder har brug for. Merent rengøring tilbyder standard tjenester, såsom opsamling af affald, gulv opsamlingsoverførsel, støvsugning, interiør vindue vask og badeværelse vedligeholdelse. Gebyret for disse tjenester varierer afhængigt af, hvor ofte du beslutter dig for at bruge vores rengøring service. Hos Merent rengøring er vi helt indstillet på at beskytte din virksomheds udstyr og ejendom mod skader.

Vi sætter en ære i at gøre flot og ordentligt rent i dit hjem. Vi er omhyggelige og passer selvfølgelig altid på dine ting. Vi aftaler med dig, hvad der skal gøres rent, og hvor ofte vi skal komme forbi dit hjem. Vi er meget fleksible, og derfor kan vi altid få det til at passe ind, så det ikke generer din dagligdag. Der er altid mulighed for dig at vælge opgaver fra eller til, hvis du vælger os til privat rengøring.

Vi kommer gerne til dit hjem eller lejligheds bygning og gør rent. Vores rengøringsmidler kan håndtere enhver type rengøringsopgave i København og Nordsjælland. Merent rengøring tilbyder rengøring lige fra små til store lejlighedskomplekser til byhuse, kontorer osv. Vores medarbejdere er fuldt udstyret til at håndtere dit kontor, både store og små. Vi dækker alle former for rengøring såsom; rengøring af badeværelser, vinduer, gulve, samt støvsugning, aftørring og vask af vægge.

Vi alle sammen ved hvordan det er at have en stresset hverdag, hvor man ikke når at gøre rent i hjemmet hver dag. Derfor kan det altid være rart at få gjort rent derhjemme, mens man fx. lige henter børnene eller er ude at handle. Hos os er vi gode til at koordinere, så vi gør rent i huset eller lejligheden på de tidspunkter, som passer vores kunder bedst. Vi sætter altid pris på at være til tiden, gøre et godt stykke arbejde og efterlade kunderne glade og tilfredse.

For os er rengøring ikke en straf, men en opgave, der løses med stor glæde. Intet slår tilfredsstillelsen ved et flot og skinnende rent resultat, hvilket vores kompetente medarbejdere garanterer dig ved hver eneste service, hvad enten det er rengøring eller vinduespudsning. Merent rengøring er den perfekte løsning til kvalitetsservice og rengøring i Helsinge, Frederiksværk, Frederikssund, Hillerød og Storkøbenhavn, som selvfølgelig foregår på det allerhøjeste niveau til landets mest fordelagtige priser!

Dermed er vi til rådighed i det som hedder tilbud rengøring privat online og tilbud erhvervsrengøring online. Vi udfører også hovedrengøring, rengøring ved flytning og håndværkerrengøring i Stor København, Helsinge, Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund.

Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

I er meget velkommen til at kontakte os idag på telefon nummer 28 34 06 65 for en god tilbud.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top