Nyheder

Nyheder

10 tip til at holde dit hjem rent med kæledyr

Dyr er fantastiske. De svarer ikke tilbage, de vil elske dig ubetinget og er dine egne personlige varme vandflasker. Ulempen er dog håret og åh gud, det er overalt.

Sådan rengøring dit hjem under Covid-19

Om vinteren bruger folk mere tid indendørs, hvilket giver os flere chancer for at blive syge. Mindre frisk luft cirkulerer i hele dit hjem, hvilket giver støv, bakterier og luftforurenende stoffer mere tid til at samle og bosætte sig overalt.

Hvordan vasker vi jeres ovn?

Det kan være virkelig afslappende og dejligt at lave mad eller bage og du elsker det virkelig. Det kan virke virkelig afslappende og give en indre ro. Når du bager en kage i ovnen og der dufter i hele huset…

Svanemærket rengøringsmidler

Miljøet er meget vigtig for os og for at skade den mindst muligt, kan man bruge svanemærket rengøringsmidler.

Hjælp til hvordan du selv kan vaske dit køleskab

Der er mange gode grunde til at vaske et køleskab. Det kan se grimt ud, men det kan også lugte grimt og dette kan medføre mange usunde bakterier på din mad. Det behøver ikke være svært at rengøre et køleskab.

Sådan håndteres støv i dit hjem

Der er mange rengøringsfirmaer på det danske marked, så vi er nødt til at vælge omhyggeligt dem, vi vil arbejde med. Kvaliteten af ​​de tilbudte tjenester varierer afhængigt af udbyderen.

Find os på

Scroll to Top