Kontorrengøring helt fra Hillerød, gennem København og til Ballerup

Derfor skal MeRent stå for din kontorrengøring

Søger du professionelt hjælp til kontorrengøring? MeRent tilbyder kontorrengøring fra basen i Frederiksværk. Vi dækker hele Nordsjælland, fra omkring Hillerød omegn, gennem København og helt til industriområderne i Ballerup.

Kontorrengøring er nødvendig i betragtning af de mange af genstande, produkter og stoffer, der gennemsyrer hver dag gennem sådanne steder. Uden hyppig rengøring af disse rum kan der opstå situationer, der kan blive farlige eller blokere den kommercielle aktivitet. Ethvert rengøringsfirma som tilbyder kontorrengøring i Hillerød, Halsnæs, Gribskov og Frederikssund kommune skal tage dette i betragtning.

Det meste af tiden beskæftiger vi os med miljøer med stor trafik og særlige hygiejnekrav – firmakontorer, restauranter, børnehaver, medicinske eller tandlæge kontorer, fitnesslokaler.

Ansættelse af et professionelt rengøringsfirma er den bedste løsning med hensyn til omkostninger og effektivitet. Hvis der i tilfælde af rengøring i private huse, det vil sige, at rengøring af lejligheder og huse og villaer sjældent er situationer, der kræver ekspertise, er oplevelsen obligatorisk i tilfælde af kontorlokaler, fordi den kommer i kontakt med farlige stoffer.

Kontorrengøring i Halsnæs – personlige tjenester

At sikre renlighed i kommercielle rum kræver ofte en reel indsættelse af styrker. Da hvert kontor eller fitnessrum har sine egne specifikke krav, er professionelle Merent parat til at møde alle udfordringer. Fleksibilitet er en af vores værdier, vi er klar til at tilpasse os dine krav og dit budget.

Blandt rengøringstjenesterne på de kontorer, vi leverer, er:

 • Støvsugning/ rengøring og, som tilfældet, desinfektion af alle overtrukne eller ikke-overtrukne overflader (trægulv, tæppe, linoleum, fliser osv.);
 • Rengøring og vask af hårde gulve (fliser, marmor);
 • Rengøring af indvendige og udvendige trapper;
 • Støvfjerning, rengøring af alle møbler med antistatiske opløsninger;
 • Vask af vinduer, vindueskarme, døre og dørkarme;
 • Aftørring og afkalkning, desinfektion af sanitetsgrupper; Desinfektion og rengøring af køkkenet;
 • Rengøring og, efter behov, desinfektion af dørhåndtage, afbrydere og apparater;
 • Bortskaffelse af husholdningsaffald;
 • Levering af forbrugsstoffer til sanitetsgrupperne (flydende sæbe, toiletpapir, papirhåndklæder, husholdningsposer);
 • Aftørring af lysarmaturer, højtalere, klimaanlæg, radiatorer;
 • Fjernelse af støv fra rammerne af malerierne, den øverste del af møblerne, fjernelse af edderkoppespind, rengøring af vægge, lofter;
 • Behandling af overflader af træ, glas, aluminium, rustfrit stål med beskyttelsesopløsninger;
 • Rengøringsstik og sokkel.
 • Til disse tilføjes adskillige komplementære tjenester ved anmodning.

Professionel kontorrengøring og erhvervsrengøring i Hillerød og Frederikssund – udstyr og ekspertise

MeRent har de bedste tekniske løsninger til perfekt kontorrengøring. Vi bruger udelukkende “kontorrengøringsprodukter” – professionelle rengøringsmidler og desinfektionsmidler.

Det vaske- og støvsugningsudstyr, vi har til rådighed, er ideelt til rengøring både på kontorer såvel som i butikker og offentlige cateringenheder, køkkener, skoler, hoteller, hospitaler og klinikker, klubber, fitnesslokaler, opbevaringsrum samt til rengøring af industrielle rum.

Vi har også en bred vifte af professionelle støvsugere af høj kvalitet. Disse giver yderligere finpartikelfiltrering på grund af den valgfri HEPA-filterpatron.

Rengøring med specialudstyr

Vi har også professionelt udstyr til al rengøring af kommercielle rum: vedligeholdelsesrengøring, almindelig rengøring. Til disse tilføjes meget pålidelige professionelle rengøringsmetoder til enhver type gulve.

Vores medarbejdere er forberedt på en sådan proces og kan hurtigt og effektivt rengøre dit kontor. Oftest udføres denne type rengøring, når aktiviteten afbrydes.

Vi leverer også “rengøring efter håndværker”, “rengøring efter renovering” og “slutrengøring”.

Kontorrengøring og erhvervsrengøring i Hillerød og resten Nordsjælland – Yderligere oplysninger

Du kan finde os på internettet ved at søge efter følgende nøgleord: “rengøring og vedligeholdelse af kontorer” eller “rengøringstjenester fitnesslokaler Halsnæs” eller “professionel rengøringstjeneste for kontorer Hillerød” samt “rengøringstjenester for kontorer nordsjælland og Frederikssund”.

Kontakt os i dag

Vi sørger for at holde dit kontor rent og indbydende, så du kan fokusere på dit arbejde. Tryk på knapperne her for at få et tilbud på kontorrengøring.

Vi dækker alle områder fra Hillerød, gennem København og til Ballerup området. Vil du høre mere om vores service, så kontakt os endelig, så vi kan tage en snak.  Vi glæder os til at høre fra dig!”

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring