Hovedrengøring i Nordsjælland

 

Vi tilbyder professionel hovedrengøring både for private og virksomheder i Helsinge, Frederiksværk, Hillerød, Frederikssund, Ballerup, Ishøj og Greve .

Har I brug for at få frisket op og komme af med støv og gammelt snavs? Så er det måske en god idè med en komplet hovedrengøring.
Hovedrengøringen består af:

Køkken
Rengøring af bordplader, samt låger på begge sider og ovenpå køkken/kantineskabe. Rengøring af kogeplader og ovn, samt af emhætte og rens af filter. Rengøring af affaldsskab. Køleskab, fryser og ovn rengøres udvendigt og indvendigt. Støvsugning og vask af gulve.

Badeværelse/WC
Afkalkning og rengøring af bruseniche, vask af armatur med kalkreducerende rengøringsmiddel. Rengøring af toilet samt af hylder og skabslåger på begge sider. Polering af spejl. Støvsugning og vask af gulve.

Generelt
Aftørring af støv på vindueskarme, reoler, møbler og lamper – genstande flyttes ved behov. Rengøring af fodlister, samt rengøring af døre og låger på begge sider. Fjernelse af spindelvæv. Pudsning af vinduer indvendig . Gulve støvsuges og vaskes.

 

Vi leverer professionelle løsninger til erhvervslivet med rengøring i topkvalitet samt andre tilhørende serviceydelser. Vores mål er at være meget professionelle og engagerede. Vi sætter kvalitet øverst hos alle vores kunder, og vores medarbejdere er trænet i at optræde venligt, smilende og yderst servicemindede, således at kunderne føler sig mindst muligt forstyrret, når vi udfører vores rengøringsarbejde.

Vores professionalisme er den samme uanset opgavens omfang og størrelse. Vi har konstant fokus på udviklingen af nye metoder, midler og materialer der kan effektivisere rengøringen.

Takket være vores gode og professionelle service har vi i dag mange tilfredse kunder og rigtig mange god anbefalinger fra alle vores kunder. Vores første prioritet er, at vores kunder skal være tilfredse og glade for vores service.

For hver dag der går prøver vi at forbedre vores service og gøre en større indsats således at vi bliver nummer 1 på markedet og udvikler os til et større rengøringsselskab. Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores dagligdag Vi sender vores medarbejder til forskellige rengøring kursus og på denne måde kan vi forsikre vores kunder, at de får udleveret det bedste service som det overhoved er muligt.

På nuværende tidspunkt er vi nummer 1 på arbejdsmarket over privatrengøring i Helsinge, Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød, på grund af vores god service, fleksibilitet, svartid og alvor, men vi forsøger at udvikle os i StorKøbenhavn og erhverv.

Dermed er vi til rådighed i det som hedder privat og erhverv rengøring. Vi udfører også vinduespudsning, rengøring ved flytning og håndværkerrengøring i Nordsjælland, Ballerup, Ishøj, Greve, Helsinge, Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund.

Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

Hvis du er interesseret i en uforpligtende tilbud i StorKøbenhavn og Nordsjælland er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Vi svarer gerne på alle jeres spørgsmål i vores åbningstider mandag til fredag fra kl.13:00 til kl.15:00 på telefon nummer 28340665.

Scroll to Top