Hovedrengøring

Hovedrengøring Halsnæs | Hovedrengøring i private huse Hillerød | Hovedrengøring i sommerhuse Nordsjælland | Hovedrengøring på kontorer Frederikssund kommune |

Når det kommer til hovedrengøring, kræver ethvert hjem, uanset hvor lille eller stort det er, tid og opmærksomhed. En sådan handling betyder dage med skrubbe, vaske, flytte, tørre og andre aktiviteter, der ikke bare er behagelige for en normal person.

Et firma, der beskæftiger sig med alt hovedrengøring i dit hjem og på kontoret, kan være en meget god løsning, der sparer dig for en masse smerter og giver dig en velfortjent pause.

Årsager til at ringe til Merent.dk’s tjenester.

Det er let at rydde op, når du har pålidelig hjælp, ligesom Merent. Ikke kun vil du ikke spilde tid på at gøre ting, du ikke kan lide, såsom at vaske gulve eller vaske alle køkkenartikler, men der vil være professionelle resultater, og huset vil se ud som nyt med en frisk og kun god luft til at slappe af sammen med familien og arrangere fester og modtage gæster.

Du kan ringe til månedlige rengøringsydelser hver 2. uge, endda ugentligt, afhængigt af dit hjem. Det tilbyder også vedligeholdelsestjenester, der udføres dagligt, før, under eller efter programmet og endda i weekender.

Disse vælges hovedsageligt til kontor rengøring, men kan også gøres til privat rengøringshjælp, rengøring af sommerhuse, rengøring efter fest, flytterengøring og trappevask.

De produkter, der bruges til hovedrengøring, er af højeste kvalitet. De efterlader skinnende og friske overflader, velrensede og klar til brug.

Tjenesterne for hovedrengøring i Halsnæs, Hillerød, Nordsjælland og Frederikssund kommune er tilgængelige for enhver lomme. Ring til Merent-teamet med tillid, så du ikke behøver at bekymre dig om at gøre det selv!

Yderligere oplysninger

Merent tilbyder hovedrengøring til høj kvalitet. Vi arbejder med vores egne rengøringsmidler som er svanemærket og med vores eget udstyr. Vi har bl.a. støvsugere med HEPA-filter, som er allergivenlige.

Vi tilbyder hovedrengøring i køkken hvor vi rengør armatur, emhætte, køkkenskabe, låger, skuffer og hylder. Vi vasker også vægge hvis man ønsker det. Udover så tørrer vi alle vandrette flader, bordplader. Vi rengør ovn, komfur og plader, samt køleskab og komfur, hvis ikke de er tilsat strøm.

På badeværelset bliver armaturer og sanitet rengjort, fliserne på vægge og gulv bliver afkalket og rengjort. Badekaret og brusenichen, samt skabe, hylder og spejle.

Udover tilbyder vi også at rengøre afbrydere og kontakter, døre, gulve med limrester eller tæpperester. Vi pudser også gerne vinduer både udvendigt og indvendigt på stueplan. Hvis man har nogle vinduer højere op, kan de også rengøres hvis de åbnes indad. Udover kan vi også rengøre jeres skur og kælderrum, som vi kan tømme og feje. Aftræksventiler i vægge og lofter, fodpaneler og gerigter om døre, radiatorer, vinduesrammer, altan, terrasse eller have.

På vores hjemmeside kan man udfylde blanketten om rengøring og man vil indenfor 24 timer modtage et tilbud, der er lavet lige præcis til dig/jer. Man kan selvfølgelig også spørge om man har et sted man ønsker at få rengjort, som ikke står på vores rengøringstilbud, så kan vi altid finde ud af det sammen

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring