Kundereferencer

Merent Rengøring har arbejdet for vores familie siden marts 2010 med alle former for almindelig rengøring i et familiehus samt strygning. Merent Rengøring har også udført specifikkere hovedrengøringsopgaver som vinduespudsning, pleje af læder mv. Merent Rengøring arbejder melem 9 og 13 timer om ugen hos os. Jeg har altid været særdeles tilfreds med Merent Rengørings arbejde.
Helle Hasselbalch Loft
Hundested d. 10. september 2012
Jeg er lige startet op med at benytte Marianna dejlige rengørings service. Jeg må vel nok sige at jeg er imponeret, der er bare strygende rent alle vegne, jeg har ikke oplevet en eneste plet som er overset. Arbejdet udføres til tiden på klokkeslæt og hvilken en fornøjelse det er at komme hjem til et strygende rent hjem. Jeg kan ikke rose Marianna højt nok, der er mange Danskere som kunne lære meget fra Marianna omkring hendes grundighed – bedre rengørings service findes simpelthen ikke. Du får 5 stjerner af mig på http://www.trustpilot.com – jeg glæder mig hvergang jeg skal hjem efter Mariannas hænder har været i mit hjem.
Jeg vil gerne give Marianne mine varmeste anbefalinger. Marianne gør rent for vores firma Babyshower ApS på 2. år og det er med meget stor tilfredshed. Marianne er grundig i sin rengøring og er sluppet gennem mit nåleøje, hvilket ikke er så nemt at leve op til. Som person er Marianne yderst behagelig og desuden er hun altid glad og i godt humør. Det er altid dejligt at få rengøringsbesøg af Marianne, hun får styr på tingene. Jeg står gerne til rådighed som reference på :Tlf.: 71 99 01 01; Mobil: 40 44 52 53 eller E-mail: wicki@babyshower.dk
Wicki Fersling
Frederiksværk 18/6-2014
...Og som skrevet i går var det en yderst tilfredsstillende rengøring. Hurtigt og effektivt. Vi vil meget gerne aftale med jer, at der bliver gjort rent. Hvis det er muligt, vil vi rigtig gerne "holde fast" i de 2, der var her i går. Vi er overbeviste om, at dine medarbejdere alle lever op til de standarder, du lover. Men lige de her 2 imponerede os virkeligt. Og så er de bare så søde og venlige.
Ole
Ramløse 31/05-2016
Vi var tilfredse med Merent rengøring firma, og ser frem til at have besøg af jer en anden gang.
Daniel
Melby 21/12-2014
Jeg vil gerne først fortælle at jeg er meget godt tilfreds med Merent rengøring firma . Det er dejligt at komme hjem når I har været her.
Mette
Hillerød 21/1-2015
Ville bare gerne tilføje at vi er MEGET tilfredse med jeres medarbejdes indsats , de er super dygtig og søde!! Tak 🙂
Signe Liza
Frederiksværk 30/10-2015
Tak for rengøring services .Det var en dejlig oplevelse at arbejde med dette rengøringsfirma fra Nordsjælland.
Herdis
Hillerød 15/04-2015
... tak for godt arbejde af dine medarbejdere. De gør et godt stykke arbejde.
Pernille
Frederikssund 03/11-2015
Tusind tak for rigtig fin rengøring idag. Det var en fornøjelse at komme hjem. Giv endelig dette tak videre til dine medarbejdere!
Cecilia
Hillerød 03/04-2015
Vi vil sige mange tak for dejlig rengøring.
Lykke
Holte 05/11-2015
Og så vil jeg gerne have lov til at sige, at vi er MEGET tilfredse med de 2 unge mennesker der var og gøre rent første gang. Og vi glæder os til et fremtidigt samarbejde 🙂
Bjørn
Skævinge 29/01-2016
Tak for en flot rengøring i dag! Og meget søde medarbejdere. Det er vi glade for!
Mette Liv
Skævinge 29/01-2016
Vi har været rigtig glade for rengøringen og dit personale.
Sara
Skævinge 30/04-2016
De er så grundige og søde og rare og jeg vil være meget glad for, hvis jeg kan beholde de to som mine faste hjælpere i fremtiden.
Else
Skævinge 04/06-2016
Tak for en flot rengøring i dag! Og meget søde medarbejdere. Det er vi glade for!
Mette Liv
Skævinge 29/01-2016
Vi har været rigtig glade for rengøringen og dit personale.
Sara
Skævinge 30/04-2016
De er så grundige og søde og rare og jeg vil være meget glad for, hvis jeg kan beholde de to som mine faste hjælpere i fremtiden.
Else
Skævinge 04/06-2016
...Og som skrevet i går var det en yderst tilfredsstillende rengøring. Hurtigt og effektivt. Vi vil meget gerne aftale med jer, at der bliver gjort rent. Hvis det er muligt, vil vi rigtig gerne "holde fast" i de 2, der var her i går. Vi er overbeviste om, at dine medarbejdere alle lever op til de standarder, du lover. Men lige de her 2 imponerede os virkeligt. Og så er de bare så søde og venlige.
Ole
Ramløse 31/05-2016
Hej Merent Rengøring. Jeg er lige kommet hjem efter at i har gjort rent hos mig. Jeg ville bare sige tusinde tak. Her er blevet så flot og pænt! Sig det gerne videre til dine søde medarbejdere.
Taus
Holte 24/02-17
Vi fik gjort rent igår og kan kun sige:ALT OK/FLOT ARBEJDE. Hils dem!
Gunar
Vejby 09/11-17
Tak for super god rengøring. Det er fremragende.
Steen
Melby 18/09-18
Her er SÅÅÅ lækkert. Det er en ren ren ren fornøjelse. Tusind tak.
Finn
Frederiksværk 02/11-18
Kæmpe ros og tak for den grundige rengøring!! De gjorde det virkelig godt!
Gitte
Frederikssund 02/01-19
Den bedste gave, jeg har fået, er at få en aftale med MERENT om rengøring hver 14. dag. De søde unge mennesker, som kommer her, kender hele huset og ved, hvor alting er, og så kan de gøre rent!!!! Alt skinner og stråler, når de er færdige, så det er en fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale MERENT.
Irene
Vejby 3210 d. 29/03-2020
Den bedste gave, jeg har fået, er at få en aftale med MERENT om rengøring hver 14. dag. De søde unge mennesker, som kommer her, kender hele huset og ved, hvor alting er, og så kan de gøre rent!!!! Alt skinner og stråler, når de er færdige, så det er en fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale MERENT.
Sanne
Frederiksværk 21/08-2020
Jeg er lige kommet op til sommerhuset og jeg må bare sige jer kæmpe stor tak! Hvor er I bare dygtige fuldstændig fantastisk lækkert og rent og så ordentligt - vi er meget glade.
Merete
Liseleje 27/05-2020
Medarbejder har lavet et meget flot stykke arbejde og vi glæder os allerede til de kommer igen.
Family Knudsen
Frederiksværk 16/04-20
SUPER flot rengøring … hils de unge mennesker.
Annita
Frederikssund 27/03-20
Den bedste gave, jeg har fået, er at få en aftale med MERENT om rengøring hver 14. dag. De søde unge mennesker, som kommer her, kender hele huset og ved, hvor alting er, og så kan de gøre rent!!!! Alt skinner og stråler, når de er færdige, så det er en fornøjelse. Jeg kan varmt anbefale MERENT.
Merete
Liseleje 27/05-2020
Flot arbejde med fint resultat. Giv dem et stort kompliment og dejligt, at I også har folk/ kendskab til folk, der kan løse de lidt mere vanskeligere ting.
Birgit
Vejby 3210 d. 29/03-2021
Jeg har i dag fået gjort rent af xxx. Hun er gjort det meget fint og hun er meget sød. Mine bedste anbefalinger og jeg ser hende gerne en anden gang.
Kirsten
Hillerød d. 29/04-2021
De har også været her idag og var utrolig dygtige og effektive. De fik det hele med 😉 Vi er meget tilfredse.
Merete
Liseleje 9/06-2021
Scroll to Top