Vi tilbyder professionel vinduespolering i Helsinge, Frederiksværk, Hillerød, Frederikssund

Vores firma Merent rengøring tilbuder professionel vinduespolering med høj kvalitet til høj standard.

Vi startede som en lille rengøringsfirma i Hillerød, Frederikssund, Helsinge og Frederiksværk og takket være vores høj kvalitet og professionel service er vi meget hurtigt begyndt at vokse.

At polere vinduer er stor set meget simpelt og alle rengøringfirmaer kan udføre. Det er tale om indvendig og udvendig vinduer som kan vaskes med billig produkter som alle har råd til. Er det rigtig?

Lige meget hvor nemt tror i det er, faktisk er slet ikke nemt at vaske vinduer. Det er en aktivitet som mange menneske vurdere det som ubehageligt på grund af alt den tid man bruge for at opnår en rigtig god resultat. I de tilfælde med høje vinduer, dette er en af de rengøringsaktiviteter med en høj risiko. Vores medarbejdere har en stor erfaring med det og vi er en meget specialiseret rengøringshold.

I dag har vi mange kunder og rigtig mange gode anbefalinger fra alle vores kunder. Vores første prioritet er, at vores kunder skal være tilfredse og glad for vores arbejder.

For hver dag da går vi prøver at forbedre vores service og gør en stor indsats for, at blive nummer 1 og udvikle os til en stor rengøring selskab. Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores dagligdag Vi sender vores medarbejder til forskellige rengøring kursus og på denne måde kan vi forsikre vores kunder, at de får udleveret det bedste service som det overhoved er muligt.

De bedste på arbejdsmarket over for vinduespolering i Helsinge, Frederiksværk, Hillerød og Frederikssund.

Vi er en rengørinsfirma med omfattende kvalitetssinkring.

Vores team prøver hver dag, at være meget fleksible og forsøger, at håndtager presserende udfordringer i vildest muligt omfang med hensyn til vinduespolering i huse og lejligheder i Helsinge, Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød samt kontorer, institutioner og buggepladser.

Udover vinduespolering tilbyder vi også erhvervrengøring, privatrengøring, rengøring efter håndværker, hovedrengøring, rengøring efter fest, hellidagerengøring. Ofte starter vi vores kontrakter til erhvervrengøring med en gælderne periode på et år, men vi beholder gerne vores kunder så meget som muligt. Vi er sikker på, at hvis man vælger vores firma får vi en meget tilfreds kunde som vi kan samarbejder med i meget lang tid. Vores kunder har altid været og vil altid være vores første prioritet og vi lever den bedste service til både privat og erhverv kunder. Vi søger for rengøring med omtanke og forståelse for vores kunder.

På nuværende tidspunkt er vi nummer 1 på arbejdsmarket over privatrengøring i Helsinge, Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød, på grund af vores god service, fleksibilitet, svartid og alvor, men vi forsøger at udvikle os i Nordsjælland og erhverv.

Dermed er vi til rådighed i det som hedder privat rengøring og erhverv rengøring. Vi udfører også hovedrengøring, rengøring ved flytning rengøring og håndværkerrengøring i Nordsjælland, Helsinge, Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund. Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

I er meget velkommen til at kontakte os idag for en god tilbud eller ring 28340665

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring