Vi tilbyder professionel rengøring i Helsinge, Frederiksværk, Hillerød, Frederikssund og Stor København

Vores firma tilbuder professional rengøring med høj kvalitet til høj standard.Vi startede som en lille rengøringsfirma til private huse og lejligheder i Hillerød, Frederikssund, Helsinge og Frederiksværk og takket være vores høj kvalitet og professional service er vi meget hurtigt begyndt at vokse.

I dag takket være vores god og professional service har vi mange kunder og rigtig mange god anbefalinger fra alle vores kunder. Vores første prioritet er, at vores kunder skal være tilfredse og glad for vores arbejder.

For hver dag da går vi prøver at forbedre vores service og gør en stor indsats for, at blive nummer 1 og udvikle os til en stor rengøring selskab. Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores dagligdag Vi sender vores medarbejder til forskellige rengøring kursus og på denne måde kan vi forsikre vores kunder, at de får udleveret det bedste service som det overhoved er muligt.

De bedste på arbejdsmarket over rengøring i Helsinge, Frederiksværk, Hillerød og Frederikssund.

Vi er en rengørinsfirma med omfattende kvalitetssinkring.
Vores team prøver hver dag, at være meget fleksible og forsøger, at håndtager presserende udfordringer i vildest muligt omfang med hensyn til privat rengøring i huse og lejligheder i Helsinge, Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød.

Udover privatrengøring vi tilbuder også erhvervrengøring. Ofte vi starter vores kontrakter til erhvervrengøring med en gælderne periode på et år, men vi beholder gerne vores kunder så meget som muligt. Vi er sikker på, at hvis man vælger vores firma får vi en meget tilfreds kunde som vi kan samarbejder med i meget lang tid. Vores kunder har altid været og vil altid være vores første prioritet og vi lever den bedste service til både privat og erhverv kunder. Vi søger for rengøring med omtanke og forståelse for vores kunder.

På nuværende tidspunkt er vi nummer 1 på arbejdsmarket over privatrengøring i Helsinge, Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød, på grund af vores god service, fleksibilitet, svartid og alvor, men vi forsøger at udvikle os i Stor København og erhverv.

Dermed er vi til rådighed i det som hedder privat og erhverv rengøring. Vi udfører også hovedrengøring, rengøring ved flytning og håndværkerrengøring i Stor København, Helsinge, Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund.

Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring