Vi tilbyder bedste løsninger på vinduespudsning i Greve, Allerød, Egedal

Merent rengøring udfører vinduespudsning og vinduespolering i Nordsjælland. Vi pudser vinduer i Greve,Allerød,Egedal samt i København . Vi anstrenger os for den bedste kvalitet og arbejde udført til aftalt tid.

Vores holdning er at vores kunders vinduer skal være helt rene og at det er vores ansvar!
Vi kan ikke lide sjusk, så vi er grundig, omhyggelig og gør altid vores bedste. Vi følger tiderne for vores kunder og kontakter dem næste gang – så de ikke behøver tænke på det.

Vinduespudsning i Greve,Allerød,Egedal

Vores faste, fleksible, medarbejdere overholder altid deres aftaler, og aftørrer ligeledes rammer og karme for overskydende vand, afrens af taperester på hoveddøre osv.
Alt udført arbejde foregår i tæt dialog med vores kunder! Hvor tit skal der poleres? Hvor meget? Er behovet større for udvendig polering frem for indvendig? Indgangspartier poleres oftere end resten? osv.

Ingen kunder er ens. Derfor får du altid en løsning, som tager udgangspunkt i dine specifikke ønsker og behov.

Inden du træffer valget om professionel og fast vinduespudsning , kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven. Her tager vi en snak om opgaven. Ønsker du en specialløsning, hvor der også indgår facadevask eller håndværkerrengøring, laver vi en samlet løsning, der dækker alle dine behov.

Behovet for vinduespolering skifter desuden efter årstiden. Vores service tilpasser sig derfor i takt med dette, og alt efter om det er sommer eller vinter, giver vi dig den optimale vinduespolering.

Det sikrer dig flotte og rene vinduer – året rundt.

Serviceydelser inden for vinduespolering

Vi tilbyder alt inden for vinduespolering.

Har du brug for en specialløsning, klarer vi også det. Skal du for eksempel have fjernet bannere fra vinduerne, sørger vi for en skånsom og grundig nedtagning. Dermed undgår du ridsede og klistrede ruder.

Vi tilbyder også håndværkerrengøring i Storkøbenhavn, Hillerød,Frederiksværk, Frederikssund, Ballerup, Greve og Ishøj
Vores rengøring firma tilbyder rengøring efter kundernes behov. For eksemple vi hjælpe gerne med rengøring efter håndværker i Greve,Allerød,Egedal samt i København. Vi udføre både indvendig og udvendig opgaver.

Bor du i Nordsjælland, Greve, Allerød, Egedal, Fredensborg, Furesø?
Så skal du ikke bekymre dig over rengøring efter fest. Vi kommer altid med et stot smil lige så snart i har brug for os og vores god service.

Vi har stor erfaringer med både rengøring efter maleren i flyttelejligheder og byggeplasder.

Vi har den fornødne erfaring og ekspertise til altid at kunne tilbyde:

Vinduespudsning til den rigtige pris

Vinduespudsning i den rette kvalitet

ALTID overholdelse af aftaler og deadline

Vores medarbejdere vil prøve, at gøre deres arbejder så godt som muligt og efterlade en rent og pænt sted. Vi renser møbler, vinduer, alle plane overflader, vægge og alt som i ønsker jer.

Vores firma garanter rigtig god service med rigtig godt produkter og en meget høj standard.
Søger du en rengøringsfirma i Nordsjælland, Greve, Allerød, Egedal, Fredensborg, Furesø?

Så er det os i søger efter. Hør mere om dine muligheder for vinduespolering og håndværkerrengøring på telefon 28 34 06 65. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontakt.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring