Uddannet medarbejderstab for Privat og erhvervsrengøring Nordsjælland

Vores uddannet medarbejderstab er indenfor privat og erhvervsrengøring i Nordsjælland, og vi holder os hele tiden holdt ajour med nye produkter og metoder.

Vi er stolte af den ydelse, som vi leverer, og arbejder hele tiden for at gøre den endnu bedre. Udover egenkontroller har vi regelmæssige kvalitetskontroller, hvor vi sørger for, at vores produkt hele tiden lever op til de løfter, som vi har afgivet til kunden, og til de forventninger, som vi har til os selv.

Vi går ikke på kompromis, men bestræber os hele tiden på at højne niveauet. I samarbejde med den enkelte kunde aftaler vi, hvordan og hvor ofte vores kvalitetskontrol skal foregå. Vi tilbyder altid synlig dokumentation på, at kvalitetskontrollen har fundet sted i form af noter og tjeklister. Udformning af kvalitetsrapporter kan aftales, så kunden løbende kan følge op på den leverede ydelse.

For os betyder kvalitet ikke blot, at arbejdet er udført, men også at det er udført med omhu. For os betyder kvalitet også, at vi viser hensyn til miljøet.Ved at skåne miljøet skåner vi også vores egne medarbejdere, så de ikke på sigt udvikler allergier og sygdomme.

Vores kvalitetspolitik tager hensyn til både kunder og medarbejdere, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller miljø.

I er meget velkommen til at kontakte os idag for en god tilbud eller ring 28340665

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring