Skal jeg rydde op inden rengøringsfirmaet Nordsjælland kommer?

Rengøringsfirmaet Nordsjælland

Vi ser alle slags kunder i rengøringsbranchen. Nogle er virkelig ryddelige, men andre har brug for ekstra støtte. Andre, der har for travlt eller ikke kan lide at rydde op, værdsætter vores tjenester og kan være lidt mere rodet. Vi har ikke noget imod det på nogen måde – vi elsker muligheden for at yde support til vores kunder. Pointen er, at alle vores kunder har valgt at bruge deres tid på at gøre ting, de nyder mere end rengøring.

Skal du rydde op, inden vi kommer?

Generelt er der ikke behov for at rengøre eller rydde op, inden vi kommer; det kan dog hjælpe. Under nogle omstændigheder beder vi om enten at afhente eller give os en besked, hvis huset har brug for mere opmærksomhed end normalt, så vi kan forberede os.

Lad os give et eksempel.

Når vi først kom til en almindelig kundes hus for rengøring for kun at opdage, at de havde en stor vild fest den foregående aften. Besætningen måtte bruge en time på at hente halvtomme glas, kasserede flasker alkohol, papirplader og mad fra gulvet, inden de kunne gøre deres regelmæssige rengøring.

Når vi får en ny klient, hvis de ikke tidligere har haft løbende rengøring, foretager vi en grundig rengøring først. Dette bringer pladsen til standardtilstanden for ren, så fremover udfører vi for det meste vedligeholdelse. Vedlige holdelses rengøring giver os mulighed for at holde priser overkommelige.

Når vi møder op til en ejendom, der er vendt tilbage til status som dybt ren, er det passende for os at opkræve ekstra gebyrer for det ekstra arbejde, der er nødvendigt. Et forudgående varsel til et rengøringsfirmaet Nordsjælland hjælper dem med at forberede sig og kunden til at være opmærksom på eventuelle ekstra omkostninger. Det giver også rengøringsfirmaet mulighed for at stille en ekstra besætning til rådighed. Hvis det ikke sker, kan det lægge en ekstra byrde på personale, der sandsynligvis har andre klienter planlagt.

Oprydning inden regelmæssig rengøringsfirmaet Nordsjælland

Hvis du ikke har haft en stor, vild fest, kan det stadig være nyttigt at rydde inden en regelmæssig rengøring. At samle legetøj fra gulvet, der kan være i vejen for støvsugning, hjælper for eksempel med at opnå en større rengøring af din besætning.

At gøre en lille afhentning inden vores ankomst eller i det mindste fortælle os på forhånd, hvad vi kan forvente, gør det lettere for alle.

Det er nemt at holde dit hjem rent året rundt med et rengøringsservice. Vi har betjent Nordsjælland, Frederiksværk og Frederikssund områder i årevis og vi vil også tjene din tillid og forretning. Læs vores anmeldelser, se vores priser, og ring os derefter for et tilbud i dag. Lad os gøre din rengøring, så du kan fokusere på ferien og de forhold, der betyder noget for dig!

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring