Skal du på ferie i sommerhus og mangler rengøring?

Flere af vores kunder ønsker at få sommerhuset rengjort inden man tager i sommerhus eller ved afrejse, så man får mest mulig kvalitetstid sammen med familien eller venner. Så er Merent rengøring den bedste løsning. Vi sætter en stor ære i at levere et godt og tilfredsstillende arbejde og efterlader altid et resultat i topkvalitet – derfor er vi den helt rette samarbejdspartner, når det drejer sig om rengøring i sommerhus. Vi lægger vægt på at kunne tilbyde vores services til en fair og overskuelig pris, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller vores ansattes løn eller forhold.

Sommerhusrengøring kan være et mareridt for rigtig mange danskere, for tanken om at rengøre sommerhuset inden ferien og efter ferien er ikke lige det, der er mest tiltalende. Især ikke sommerhusrengøring efter ferien, for efter at have nydt en dejlig ferie i sit sommerhus, så kommer der et nødvendigt onde – nemlig rengøring.

Heldigvis lever vi i en tidsalder, som byder på rigtig mange muligheder , en af mulighederne er selvfølgelig rengøring. Du kan få rengjort næsten alt nu om dage, og det gælder også dit sommerhus – hos Merentrengøring får du i hvert fald en gennemført rengøring af dit sommerhus.

Hos os er service ikke bare et ord, men en tankegang, som vi lever og ånder efter. Det er blandt andet også derfor at vores virksomheds navn hedder IMS Service, nemlig for at påpege den vægt vi lægger på service.

Vi tilbyder

Vi tilbyde bl. a. følgende ydelser:

Rengøring ud fra en fastsat aftale med dig.
Hovedrengøring.
Andet husligt arbejde.
Du får altid:

Fast personale tilknyttet.
Detaljeret rengøringsplan.
Fast pris på opgaverne.
Når du kontakter os for en aftale om rengøring aftaler vi tidsrum for, hvornår arbejdet kan udføres.

Er du nød til at ændre eller aflyse en aftale, skal vi af hensyn til vores planlægning, informeres senest kl. 12:00 dagen inden. Du bedes kontakte os på tel 28340665. Afbud kan ikke ske per mail.

At lukke fremmede ind i sit hjem er en tillidssag. Alle vores medarbejdere er nøje udvalgte, alle har dokumenteret en ren straffeattest, og vi sikre os, at alle forstår vores forretningskoncepter og kan formidle disse til dig som kunde.

Du vil altid møde samme medarbejder og ved første møde med dig, vil vi sikre at en leder bistår så vi får gennemgået opgaven og sikre, at vi er overens om det der skal laves. Vi passer selvfølgelig på dine ting, men skulle uheldet være ude har vi de fornødne forsikringer, så du trygt kan overdrage opgaven til os.

Vi udfører privat rengøring ugentligt, hver 14. dag, på månedsbasis, hovedrengøring, men også rengøring og oprydning efter dine fester som f. eks. konfirmationer, bryllup o.s.v.

Vores priser er altid fair, og vores service er som førnævnt altid i top. Derfor kan du forvente rigtig meget af os, og samtidig vil du med garanti blive positiv overrasket over vores priser. Kontakt os allerede i dag, og stil nysgerrige spørgsmål til vores serviceydelser.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring