Sådan tackles de 4 sværeste rengøringsjob i huset

Når du rengør dit hjem, er der altid de områder, du absolut frygter at rengøre. De steder, der er svære at nå eller stædige at rengøre, og du kan bruge timer på at prøve at rense dem ordentligt. Men den gode nyhed er, at der normalt er en vej rundt om det. Dette er vores bud på hvordan nogle af de sværeste områder rengøres, og hvordan du kan gøre det lettere for dig selv.

Svært at nå støv

At forsøge at fjerne støvet omkring hjemmet er lidt smertefuldt. Det er ikke et problem de fleste steder, fordi du nemt kan polere bordene og andre overflader, men der er altid de svære steder at nå eller endda de områder, som du glemmer helt. F.eks. Har en tendens til at gå glip af rundt om kanterne på billedrammer på køkkenskabe, når du rengør. Alt, hvad der hænger på væggen, skal tages ned og støves en gang imellem, og du skal investere i en støvsuger med et udtrækkeligt håndtag, så du kan komme til de svært tilgængelige steder. At skære ned på mængden af ​​støv i første omgang er den nemmeste måde at holde sig på toppen af ​​de vanskelige områder, så sørg for at støvsuge så meget som muligt og tørre støv af andre områder regelmæssigt. Jo mindre støv der er i huset, jo mindre vil det sætte sig på de frustrerende steder.

En fedtet kogeplade

Når du laver mad, er der altid fedt og mad, der sprøjter ud af gryden og ender på komfuret. Hvis du er en særlig rodet kok, kender du dette problem alt for godt. Når de ting bliver brændt på, er det en reel smerte at komme af, og du vil bruge aldre på at skrubbe efter det for at forsøge at få det rent. Men det behøver ikke at være så svært, hvis du ikke vil have det. Ofte er det så svært at komme af, fordi du har forladt det, indtil det er tørret, og du skal gå på det med en skuremaskine for at få det op. Men hvis du giver det en hurtig aftørring for at fjerne overskuddet og derefter sprøjte noget køkkenrengøringsmiddel på der, så snart det har sprøjtet ud, kan du lade det sidde et stykke tid, indtil du har spist. Derefter, når du kommer til at vaske op bagefter, skal alt det snavs og fedt tørre let af. Hvis fedtet er særligt stædigt, skal du muligvis bruge en stærkere affedtningsmiddel for at få det af. Du bør også bruge en mikrofiberklud, fordi det er den bedste til at opsuge fedtet. Skyl det ud mellem hver aftørring for at få overskydende fedt ud.

Bag toilettet

Dette er bestemt et af de værste steder at rengøre i hele huset, fordi det er så svært at komme ind. Det er det område, der bliver mest forsømt, men det er farligt, fordi badeværelset er et af de farligste områder for bakterier. Hvis du holder dit hjem bakterie fri, skal du finde en måde at tackle det på. Den nemmeste måde at komme rundt på er at installere en flydende toiletskål og fjerne pladsen helt, så næste gang du gør om dit badeværelse, bør du helt sikkert overveje en. I mellemtiden skal du måske bare suge det op og komme derned. Du kan få en moppe med et justerbart hoved, der gør det lettere at komme bagved, men den bedste måde at rengøre den på er at komme på hænder og knæ og give det en god omgang med at skrubbe. Så længe du gør det regelmæssigt og ikke lader snavs bygge sig op, skal det kun tage et par minutter. Det bliver kun dårligt, når du undgår at gøre det, indtil det bliver rigtig dårligt.

Et formet bruseforhæng

Når dit badeforhæng begynder at blive vådt og fugtigt, vokser det sorte skimmelpletter på det og begynder at afgive en muggen lugt. Det er ret ubehageligt, og du tror måske, at du bare skal smide det væk og få en ny, men hvis du begynder at gøre det hver gang, skal du skifte rigtig ofte. Heldigvis er det faktisk lettere end du tror at slippe af med den skimmel. For det første skal du stoppe det med at ske i første omgang. Den bedste måde at gøre det på er at tørre det ordentligt ud efter badet. Træk altid gardinet over, så det ikke er samlet, og hvis du har en udsugningsventilator i badeværelset, skal du lade det være tændt et stykke tid efter at du har været i bad. Men selv da får du nogle gange skimmel, der vokser der, men du kan slippe af med det. De fleste badeforhæng kan vaskes i vaskemaskinen. Læg gardinet i maskinen med lidt bagepulver og eddike samt normalt rengøringsmiddel, og lad det trække i blød i et par timer, og sæt det derefter på en normal cyklus. Hvis formen er ret dårlig, skal du sandsynligvis gøre det et par gange. Hvis du har prøvet det et par gange, og formen stadig er vedholdende, skal du muligvis få et nyt gardin.

Disse områder af huset er altid smertefulde at holde rene, men folk kæmper ofte med dem, fordi de prøver at undgå at rengøre dem, indtil det er for sent. Det sparer dig tid og problemer nu, men du tilføjer bare dine problemer længere henne. Det er bedst at suge det op og rengøre disse områder regelmæssigt, når du gør resten af ​​huset. De vil stadig være svære at rengøre, men det bliver meget lettere, end det ville, hvis du forlod det indtil det er for sent.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring