Rengøringsfirma Nordsjælland

Rengøringsfirma Nordsjælland med flere ydelser

Erhversrengøring Norsjælland

Hvis du er kommet ind på vores hjemmeside så er det klart du har brug for kvalitetsbevidst rengøring.

Vores firma tilbyder professionel erhversrengøring og en optimal løsning i forbindelse med alle rengøringsopgaver i Halsnæs,Hillerød og Nordsjælland lige efter jeres behov.

Hvis i går efter god service,høj kvalitet og lave priser er det os i skal kontakte. Vores medarbejdere er stabile og til at stole på. Hvis i vælge os, vi kan love jer en meget rent arbejdsplads.

Vi elsker at udføre vores arbejde bedst muligt og i vil være glad for at arbejde i en ren miljø. Jeres succes er meget vigtig for os og derfor er der meget vigtig, at jeres arbejdsplads ser pænt ud. Vi er meget opmærksomme på, at vores daglig rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot,rent og præsentabelt. Vi gør stedet mere indbydende og vores kunder og deres kunder oplever de rene og vedornede forhold lige så snart de træde ind for døren.

Hvis i ønsker jer et rent og pænt arbejdsplads, vores firma kan tilbyde den bedste løsning til meget lave priser. Når vi går ud fra jeres arbejdsplads alt vil skinne og i vil være meget tilfreds for det vi laver for jer.

Rengøring efter flyttning Nordsjælland

Vi ved godt alle sammen hvor ubehagelig kan være efter man flytter ud, at kommer tilbage og gøre rent. Her griber vores rengøringsfirma ind med professionel medarbejdere og hurtighed. Vi tilbyder høj kvalitet og god service til både private og virksomheder i Frederiksværk, Hillerød, Nordsjælland og Frederikssund.

Vores firma har stor erfaring med rengøring, Vi har alt hvad vi skal bruge samtidig med, at vi er meget professionel og vi ved hvad vi laver.

Efter man er flyttet ud, rengøring er en af de vigtigste ting. Man kan ikke efterlade eller flytte ind i en bolig som er meget beskidt. Vi kommer ind i boligen og gøre alt.

Fx.

 • Polere vinduer, vaske vindueskarme og vinduesramme.
 • Vaske døre og døreramme
 • Tørre stikkontakter, billedramme, lamper,radiatorer.
 • Grundig rengøring af køkken og alle værelser
 • Gulvbehandling
 • Grundig rengøring af badværelse
 • Afkalkning af håndvask, toilet og brusekabine/badekar
 • Støvsugning i helle boligen
 • Fjernelse af pletter
 • Vaskning af helle boligen
 • Fjernelse af skrald
 • Rengøring efter håndværker
 • Vores rengøring firma tilbyder rengøring efter kundernes behov. For eksemple vi hjælpe gerne med rengøring efter håndværker i Storkøbenhavn, Hillerød, Ballerup og Ishøj. Vi udføre både indvendig og udvendig opgaver.

Bor du i Nordsjælland, Hillerød, Halsnæs eller Ishøj?

Så skal du ikke bekymre dig over rengøring efter håndværker. Vi kommer altid med et stot smil lige så snart i har brug for os og vores god service.

Vores medarbejdere vil prøve, at gøre deres arbejder så godt som muligt og efterlade en rent og pænt sted. Vi renser møbler, vinduer, alle plane overflader, vægge og alt som i ønsker jer.

Vores firma garanter rigtig god service med rigtig godt produkter og en meget høj standard.

Hvis i søge en Rengøringsfirma Nordsjælland som brænder for sit arbejder så er det os i søger efter. Kontakt os for en uforpligtende tilbud.

Tel: +45 2834 0665 og Email: merentkunder@gmail.com

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring