Miljøvenlig rengøring Privat og erhvervsrengøring Nordsjælland

For os er det en æressag at levere effektiv og miljøvenlig rengøring privat og erhvervsrengøring af høj kvalitet. Vi har valgt at satse på miljøvenlig erhvervsrengøring, fordi det i længden er den eneste holdbare rengøringsmetode. Vores medarbejdere skal kunne arbejde hos os i mange år uden at blive allergiske eller syge af deres arbejde.

Vores kunders medarbejdere skal kunne opholde sig i de rum, som vi gøre rent i, uden at få gener eller blive syge af det. Jordens ressourcer er begrænsede og skal ikke belastes unødigt af de produkter, som vi anvender for at udføre rengøringsarbejdet effektivt.

Miljøvenlig rengøring Privat og erhvervsrengøring

Vi anvender derfor altid rengøringsmidler, som er miljømærket. Det er gammel overtro, at der skal skrappe midler til for at gøre rent i dybden.

Miljømærkede rengøringsmidler er nøjagtig lige så effektive som de gammeldags rengøringsmidler, og så er de tilmed mere skånsomme overfor både mennesker og miljø. Traditionelle rengøringsmidler indeholder ofte slibemidler, der kan være skadelige for overflader på borde, møbler og gulve.

Når først overfladerne er beskadigede, sætter bakterierne sig hurtigere fast, og det bliver endnu sværere at holde rent. Bakterier og synligt snavs fjernes bedst ved at holde rent fremfor at gøre rent. Det tager vi hensyn til, når vi tilrettelægger rengøringsarbejdet.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring