Mangler du hjælp til erhvervsrengøring i Nordsjælland?

Mangler du hjælp til erhvervsrengøring i Nordsjælland?

Hvis ja, er du kommet ind på den rigtige hjemmeside – både når du, som virksomhed, har behov for traditionelle eller de mere innovative erhvervsrengøring og serviceydelser, og hvis du, som person, ønsker et job i en virksomhed, der tager sit sociale ansvar alvorligt og har ordnede løn- og arbejdsvilkår.

Merent Rengøring er kendt for at have og skabe rene linjer overalt, hvor vi kommer frem. Hos os er det kunden og kundens behov, der er i fokus. Ingen opgave er for stor eller lille. Det siger alle andre også. Ja, det er rigtigt, og hertil kan vi kun sige: Test os. Vi er parat. Har du – efter en rundtur på hjemmesiden – ubesvarede spørgsmål, så kontakt os på telefon eller mail.

Vi tilbyder erhvervsrengøring i Frederikssund, Ballerup og Nordsjælland

Vores firma tilbyder professionel erhversrengøring og en optimal løsning i forbindelse med alle rengøringsopgaver i Frederikssund, Ballerup og Nordsjælland lige efter jeres behov.

Hvis i går efter god service,høj kvalitet og lave priser er det os i skal kontakte. Vores medarbejdere er stabile og til at stole på. Hvis i vælge os, vi kan love jer en meget rent arbejdsplads.

Vi elsker at udføre vores arbejde bedst muligt og i vil være glad for at arbejde i en ren miljø. Jeres succes er meget vigtig for os og derfor er der meget vigtig, at jeres arbejdsplads ser pænt ud. Vi er meget opmærksomme på, at vores daglig rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot,rent og præsentabelt. Vi gør stedet mere indbydende og vores kunder medarbejdere og deres kunder oplever de rene og vedornede forhold lige så snart de træde ind for døren.

Hvis i ønsker jer et rent og pænt arbejdsplads, vores firma kan tilbyde den bedste løsning til meget lave priser. Når vi går ud fra jeres arbejdsplads alt vil skinne og i vil være meget tilfreds for det vi gøre for jer.

Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset kundens behov. Vi løser rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for institutioner, for det offentlige og i private hjem og i boligforeninger.

Vores erfaringer viser, at hvis der opstår uoverensstemmelser omkring rengøringsarbejdet, skyldes det oftest misforståelser af, hvad den indgåede aftale indebærer. Men hvorfor lade utilfredshed hobe sig op?

Derfor har vi som en fast procedure jævnlig kontakt med vores kunder, hvor vi afstemmer kundens og vores forventninger – og eventuelt justerer på den aftale, vi har indgået.

Vi har en meget lav medarbejderomsætning, så vores personalestab er meget erfaren. Sygdomsprocenten er meget nede, hvilket fortæller at vores redskaber er på et højt niveau mht. ergonomi og effektivitet. Vi sørger for grundig oplæring. Ledelsen støtter og bakker medarbejderne op, så ingen føler sig glemt eller overset! Dialogen er daglig og tonen er god!

Ved at lytte til vores kunder har vi en præcis og teknisk stærk måde at erhvervsrengøring på, så kunden får det bedste ud af vores fremmøde.

Vi har bl.a. ordnet huse, der skal sættes til salg .

Kun fantasien sætter grænser for vores arbejdskraft.

Ingen opgaver er for store eller for små.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring