Luftrensere

Det 21. århundrede har givet os mange udfordringer. Fremskridts branchen har gennemgået og ændret alt omkring det, og miljøet lider under dets virkninger.

Luften er et transportmiddel – og følgelig det middel, hvormed mikroorganismer spredes, mere almindeligt end nogensinde før. Det er ret let for en epidemi at sprede sig gennem luften, og det er skræmmende, hvis vi tager højde for, hvad der skete med Ebolavirus for nogle år siden. Hele verden var bange, selv lande på den anden side af kloden bad for, at virussen ikke skulle komme til deres territorium.

Direkte modsat af hvad mange mennesker tror, ​​er det ikke kun “det udvendige”, der udgør fare for vores generelle helbred. Vi er ikke sikre selv i vores hjem. Tro det eller ej, en undersøgelse udviklet af miljøforskere fandt ud af, at luften i vores hjem er mere snavset end den luft, vi indånder, når vi går på gaden.

Hvad udsættes vi for?

Vi udsættes for en masse fare, når vi trækker vejret. Astmatikere lider endnu mere end mennesker, der ikke har luftvejssygdomme. Små børn, især nyfødte babyer og gamle mennesker er de mest tilbøjelige til at lide luftvejssygdomme på grund af den dårlige tilstand i luften, vi indånder.

Det er ikke for hundreder af år siden, at luften var sikker. Allergener har altid eksisteret. Men fremskridt har bragt os industrier med deres høje skorstene, der spreder røg, en mørk og tung røg, i luften. Vi har biler, der også spreder røg. Disse skaber ganske enkelt høje niveauer af forurening.

Udover forureningen har vi også allergener i luften. Og størstedelen af ​​disse er dem, der er ansvarlige for astmakrisen i dag. Røg fra en cigaret, pollen fra blomster og tusindvis af forskellige lugte blandet sammen kan føre et følsomt åndedrætssystem ind i en alvorlig krise.

Derudover er bakterier og vira såvel som andre typer mikroorganismer konstant trusler. På grund af disse usynlige skabninger får folk lungebetændelse og tuberkulose, sygdomme, der kan føre til døden, hvis de ikke behandles ordentligt.

Hvordan beskytter vi vores kære?

Desværre er der ikke mange ting, vi kan gøre for at beskytte vores familie eller vores miljø på arbejdspladsen. Vi kan ikke forhindre forurening, allergener eller mikroorganismer i at eksistere i luften, som vi trækker vejret, og vi kan heller ikke stoppe med at trække vejret.

Den samme hånd, der forurener, prøver at rense. Industrier har udviklet nogle luftrensere for at mindske virkningen af ​​den forurenede luft, vi indånder.

Luftrensere forsøger simpelthen at tage allergenerne og noget af forureningen fra luften. Det er noget, vi kan gøre for at mindske virkningerne på vores kroppe. Det er bestemt nødvendigt, hvis vi har nye babyer derhjemme.

Gode teknikker

Der er flere teknikker til rådighed for folk, der ønsker at skabe et sikkert – eller mindre farligt – indeklima med hensyn til luften.

Nogle luftrensere bruger adsorberende teknikker og elektrostatiske ladninger og ionisatorer. Nogle andre inkluderer et bakteriedræbende UV-lys og emission af ioner i luften for at reagere med de stoffer, der kan forårsage sundhedsmæssige problemer og reducere eller eliminere dem. Der sælges dog ikke en luftrenser til boliger, der kan skabe indendørs forhold så rene som dem, der findes på hospitaler.

Vi kan ikke kontrollere, hvad vi trækker vejret, når vi er på gaden, men vi kan gøre noget for at undgå sådanne bivirkninger, når vi er hjemme.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring