Kontorrengøring Nordsjælland, Frederikssund, Hundested

Merent kontor rengøring vil være det foretrukne valg, når kunder og medarbejdere skal søge en ny kvalitetsbevidst rengørings- og serviceleverandør. Merent løser alle typer af opgaver inden for erhvervsrengøring. Vi klarer rengøring for alt fra små til store virksomheder, butikker og kontorer i og omkring Nordsjælland, Ballerup, Hundested, Fredrikssund, Hillerød, Helsingør, osv. Sammen med kunden aftaler vi, hvad der skal gøres, og hvornår på dagen det skal foregå.

Kontorrengørings opgaverne er typiske: tømning af skrald, rengøring af toilet, rengøring af opholdsstue og køkken, støvsugning og guldvask, rengøring af paneler, samt rengøring af lamper, computer, borde mm. Hvis kunden har andre ønsker end den primære rengøring, findes der altid en løsning til både kundens og vores tilfredsstillelse.

Kontor rengøring fra Merent i denne Nordsjælland, Fredrikssund, Helsingør
Vores mål er at gøre din hverdag nemmere forstået på den måde, at vi vil gøre det nemmere for dig at få tid til at gøre det, du er bedst til – nemlig drive virksomhed. Om du laver en enkel eller samlet løsning hos os, får du altid én kontakt person. På den måde er det slut med at holde styr på forskellige leverandører, og du kan derfor bruge tiden på din kerneforretning.

Sygemeldinger på arbejdsplasden

Rengøring på arbejdspladsen er en vigtig ting for at sikre de ansattes helbred og arbejdsmiljø. Diverse støvpartikler i luften på kontoret og venterum kan i mange tilfælde være skyld i hovedpine eller endda føre til sygemeldinger blandt personalet. Med en aftale om erhvervsrengøring med Merent rengøring vil sådanne gener kunne mindskes eller måske helt undgås

Rengøring når det passer dig bedst

Da vores medarbejdere er fleksible, kan rengøring ske efter aftale inden, under eller efter åbningstiderne – altså lige når det passer jer bedst. Vores ansatte er pålidelige og fleksible indenfor deres område og vi garanterer, at vi altid leverer vores opgaver fejlfrit og i højeste kvalitet. Vores ansatte er vant til at arbejde i forskelige virksomheder. Vi udfører kvalitetskontrol på vores arbejde, som altid afleveres til både kunde og medarbejder. Vi har den personlige kontakt med kunderne og tilstræber, at der altid er en fast assistent tilknyttet din virksomhed.

Udover almindelig rengøring af kontor og erhvervslokaler kan vi tilbyde løsninger til firmaer i Nordsjælland, Ballerup, Hillerød, Frederikssund, Hundested med flere inden for bl.a. vinduespudsning.

Få et godt tilbud på rengøring

Inden vi giver en pris og et tilbud på en løsning, tager vi altid en grundig snak omkring jeres ønsker og behov for en rengøringsløsning. Kontakt os, hvis du vil have et skræddersyet tilbud på renegøring fra et firma, der kommer hele vejen rundt og som samtidigt også har mulighed for at tilbyde mere end bare den daglige rengøring af kontor og butikslokaler. Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 28340665 mandag til fredag fra 09 til 17.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring