Hvad er nogle af de mest beskidte genstande i dit hjem?

Alt, hvad vi rører ved dagligt, er dækket af millioner af levende bakterier, men ikke mange af os ved, hvor ofte vi skal rense de ting, vi bruger hele tiden. Nogle bakterier er faktisk gode for vores immunsystem, men på den anden side af spektret kan nogle gøre os virkelig syge. Bakterier kan sprede sig fra person til person og fra person til overflade. Håndvask er så vigtigt, og alt for mange går stadig på toilettet og vasker ikke hænderne. Vidste du det?

Din seng

Din seng som du sover i hver nat er dækket af død hud, og din pudebetræk kan indeholde flere bakterier end dit toiletsæde, og dine lagner kan indeholde flere bakterier end dit dørhåndtag på badeværelset! Hvor modbydeligt er det. Brug altid pudebeskyttere og sørg for at vaske dit sengetøj mindst en gang om ugen. Frisk luft i soveværelset kan også virkelig hjælpe med at holde bakterierne i at sprede sig og gå dybere og dybere ned i din madras. Du skal vende din madras hvert halve år og få en ny madras hvert syvende år. Over tid kan din madras blive tung af død hud, liter sved og millioner af støvmider, så sørg for at du også holder musen over madrassen eller bruger et madrasrensningssystem.

TV-fjernbetjening

Fjernbetjeningen er en af ​​de mest oversete husholdningsgenstande, som næsten alle kommer i kontakt flere gange om dagen med. Din fjernbetjening falder ned på gulvet, går tabt i sofaen, hoster på, nyser på, spildes på og dækkes af et vilkårligt antal klæbrige rod. De fleste fjernbetjeninger er ikke designet til at være lette at rengøre, og nogle tv-fjernbetjeninger med mange kroge kan ikke rengøres godt, selvom du prøver at gøre det. Sørg for, at du tørrer over din tv-fjernbetjening dagligt og spray med et antibakterielt rengøringsmiddel. Vask altid din hånd, når du kommer ind i hjemmet eller efter at have brugt badeværelset for at hjælpe med at holde opbygningen af bakterierne nede.

Mobiltelefon og tablet

Det er en velkendt kendsgerning, at telefoner og tablets er snavsede genstande, men hvor urene er de? hver kvadratmeter på din telefon eller tablet indeholder ca. 25.000 bakterier, hvilket gør det til en af ​​de beskidte ting, du kommer i kontakt med dagligt. Det er noget at tænke over, næste gang du trykker dit ansigt mod din telefon. Hvis du er på farten med en kop kaffe, skal du bruge en praktisk håndtagsrengøringsserviet til at rengøre bordet, før du lægger din telefon ned og har et område i din håndtaske, kun til din telefon eller tablet.

Make-up pensler

Dette er vigtigt. Du skal rengøre dine børster og svampe mindst en gang om ugen. Blandt de ubehagelige bakterier, der lever i børsterne på svampen, er Streptococcus, som kan forårsage halsbetændelse, skarlagensfeber og impetigo. Hvis du pludselig lider af acne, bums eller et udbrud af pletter, kan dine makeupbørster være problemet. Vask med babyshampoo eller i lidt olivenolie.

Opvaskeklude

Det vigtigste, du skal vide, er, at din opvaskeklud sandsynligvis er mere snavset end dit toiletskyl eller håndtag. Lad det ligge dagligt i blegemiddel eller et antibakterielt rengøringsmiddel. Svampe kan også gå i opvaskemaskinen.

Vaskemaskiner og opvaskemaskiner

Du ville tro, at fordi disse konstant er fyldt med sæbevand, så er de rene, men det er forkert. Disse genstande holder dine klude og plader rene, så de skal rengøres regelmæssigt. Tænk på alt det snavs, de trækker hver dag! En opvaskemaskine kan indeholde Ecoli og patogener, der fører til infektioner i urinvejen og huden. Du skal placere en kop eddike og løbe igennem en varm vandcyklus ugentligt, tilsæt også en dråbe citronsaft for at skabe en frisk, ren lugt og hold forseglingen ren og kør en tom cyklus ugentligt med din vaskemaskine.

Tandbørster

Efter min mening skal du ændre din tandbørste månedligt, da de er millioner af orale bakterier. Vidste du, at når du skyller toiletkæden og ikke lægger låget først, kan partikler af toiletvand, inklusive afføring, sprøjte op til 6 fod og lande på din tandbørste! Men dette er sandt, prøv at opbevare det i et skab eller så langt væk fra toilettet, som du kan. Det er vigtigt at give dit badeværelse en intens rengøring en gang om ugen.

Gode ​​vaner som at tage dine sko af, før du går gennem huset og vasker dine hænder efter at have brugt badeværelset eller rørt rå mad, kan hjælpe mængden af ​​bakterier, der opbygges i dit hjem.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring