Hjælp til hvordan du selv kan vaske dit køleskab

Merent sørger også for at vaske og tørre dit køleskab både indvendigt og udvendigt, men hvis du en dag ønsker at gøre det selv, så har vi nogle tips og tricks.Der er mange gode grunde til at vaske et køleskab. Det kan se grimt ud, men det kan også lugte grimt og dette kan medføre mange usunde bakterier på din mad. Det behøver ikke være svært at rengøre et køleskab. Vi har her samlet nogle få ting du har i hjemmet, som du kan bruge:

  • Eddike
  • Vand
  • Lidt opvaskemiddel

Du skal blande en smule eddike med vand og kun et par dråber af opvaskemiddel og finde en klud frem. Start med at tømme hele køleskabet og herefter vask hele køleskabet med det vand og eddike der er blevet lavet. Er det meget beskidt, kan du lade væsken stå lidt og tørre det senere. Mens væsken udfører sit arbejde, kan du tage skuffer og hylder ud og vaske dem med almindeligt rengøringsmiddel. Herefter tørres det hele af med en klud og lidt lunkent vand og til sidst med en hel ren klud.

Merent-teamet hjælper dig med specielt udstyr og rengøringsmidler. De resultater, du får med husholdningsstøvsugere og kommercielle rengøringsløsninger, ville være sammenligneligt mere skuffende.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring