Grøn rengøring i Nordsjælland

Toksicitet. Ved vi virkelig, hvad det betyder? Kan du endda sige det ti gange rigtig hurtigt? Uanset hvad vi ved, er det blevet en livsstil.

Det er en kendsgerning, at vi dagligt udsættes for en utrolig vifte af toksiner i vores normale liv. De “toksiner”, har en vis grad af toksicitet. Toksicitet kan bestemmes på forskellige måder.

Med interesse for et skinnende hus skal du vide lidt om det for at beskytte dig selv, din familie og enhver anden, hvis hus du rengør.

Det næste spørgsmål bliver så, hvordan kan du reagere, og hvad kan du gøre?

Du kan gøre meget som en dedikeret husrenser. Begynd først din eksponering. Læs etiketter omhyggeligt. Brug ikke-giftige rengøringsprodukter. Undgå at bruge indendørs pesticider.

For det andet skal du begrænse eksponeringen for menneskerne omkring dig. Heldigvis for dig og dit hus er der masser af effektive, jordbeskyttende rengøringsmidler, som du kan købe eller fremstille. Borax blandet med citronsaft fjerner pletter på toiletskålen. Hvid eddike er nyttig til desinficering af badeværelser og køkkener. Bagepulver, et borax-baseret pulverrensemiddel, der sælges i supermarkeder og isenkræmmere i mere end 50 år, renser gryder, pander, håndvaske, ovninteriører og andre overflader sikkert.

Brug af disse alternativer reducerer den toksiske belastning i dit hus og videre. Brug af miljøvenlige rengøringsmidler vil også beskytte dit helbred og samfundet. Det reducerer luft-, vand- og jordforurening i det store billede.

Så hvorfor gør ikke alle det? Virkeligheden er, at få mennesker faktisk kontrollerer etiketter. Start nu. Tag dig tid til at læse etiketten. Udmærker dig som et “grønt rengøringsmiddel”. Du kan starte en tendens. Du kan faktisk blive specialist i produkttoksicitet i hjemmet.

Den første ting at vide er, at ikke alle “grønne” produkter skabes ens. Læs igen. Fang dem, der er blevet pyntet med æteriske olier. Kontroller mærkater for irriterende kemikalier såsom klor, ammoniak og kunstige dufte og farvestoffer.

Mange mennesker, der “tænker grønt”, anvender netop nu deres filosofi på snavset. “Miljøvenlige rengørings- og vaskeriprodukter er den næste grænse for miljøisme,” siger Marci Zaroff, tidligere udgiver af Macrocosm og administrerende direktør for Under the Canopy, et organisk tøjfirma. “Det er en billig, nem og effektiv måde at beskytte vores planet og vores forpligtelse til livet.”

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring