Gør dit kontor rent Halsnæs, Hillerød, Frederikssund, StorKøbenhavn

Med pandemien i 2020 stod alt stille. Tunge restriktioner blev krævet for at bringe livet tilbage på sporet. Hvert segment blev påvirket globalt. Mange lande var vidne til, hvordan rejser og turisme blev stillestående, kontorer blev lukket, skoler blev lukket.

Den eneste fordel i denne pandemi har været, at familiemedlemmerne har haft lidt kvalitetstid til at tilbringe sammen.

Nu hvor vi vender tilbage til vores tidsplaner, anbefales det stærkt at starte på ny.

Denne nye rejse kan være mere effektiv, hvis hver enkelt af os tager små skridt og gør hinanden behagelige.

En arbejdende person tilbringer mindst 8 timer om dagen i kontormiljøet. Det er meget vigtigt at give det et nyt look og få en ny start (af livet).

For at tilskynde medarbejderne til at være regelmæssige på arbejdet og desuden for at sikre deres sikkerhed tilrådes arbejdsgivere at følge nye tricks for at bringe nyheden og vedtage grundlæggende trin for at holde omgivelserne rene.

Hvordan holder man kontoret rent?

Kontorrengøring kan planlægges dagligt, ugentligt, månedligt og halvårligt.

Generelt inkluderer kontorrengøring tømning af affald, støvsugning, tæpperens, rengøring af toiletter og gulvvask.

 • Opdel kontoret og udarbejd en tjekliste.

Et kontor er et sted, der kan opdeles i underområder, da hvert af dem har et specifikt krav til rengøring. For at undgå at gå glip af noget anbefales det at oprette en tjekliste med rengøring og følge det. Det vil hjælpe rengøringsholdet med at følge det samme og være mere effektivt.

 • Træne husholdningsteamet

For at håndtere sådanne situationer anbefales det at gøre dit interne team mere effektiv og vejlede dem med de nyeste grundlæggende krav, som desinficering, desinfektion og regelmæssig rengøring. De skal trænes regelmæssigt for at give effektivitet.

 • Få professionel hjælp

I betragtning af de seneste globale miljøændringer anbefales det at tilføje dit interne team et rengøringsfirma. At arbejde sammen med en tredjepart kan fungere som en boost for dem og lære nye rengøringsteknikker. Derudover er få kontorlokaler eller områder meget større end almindelige hytter; at have en ekstra hånd er altid godt for resultater.

 • Opgrader din beholdning:

For at bemærke effektiviteten er det bydende nødvendigt at give grundlæggende rengøringsevner til dit team. Det inkluderer elementer som:

 • Handsker og briller
 • Desinficerende rengøringsmidler
 • Træ pudsecreme
 • Plast- og glasrenser
 • Mop-opsætning
 • Støvsuger
 • Vægrensemateriale

Det er nødvendigt at opgradere ovennævnte med de sikkerhedsmæssige ting, som PPE-sæt og rengøringsprodukter af bedre kvalitet.

 • På skrivebordstilskud:

Hver arbejdsgiver rådes til at levere grundlæggende sikkerhedsudstyr til medarbejderne (på tværs af niveauer). Det inkluderer handsker, en ansigtsmaske og en flaske med håndrensningsmiddel.

Desuden skal sprayen med desinfektionsmiddel være brugt hver aften eller tidlig morgen før arbejdet genoptages. Der skal være tilstrækkelig tid til at undgå allergi over for medarbejderne.

Endelig er det din pligt også at sikre husholdningsteamets sikkerhed. Hold dem i sikkerhed.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring