Et rent hjem

44% af danskere indrømmer at have rengjort deres toilet / badeværelse en gang om ugen. Er det nok, eller skal du rengøre dit toilet / badeværelse mere end en gang om ugen?

BADEVÆRELSE

Nej dette er bestemt ikke acceptabelt! Badeværelserne rummer mange bakterier, og bakterier spredes hurtigt i vandområder. Badeværelserne er fulde af død hud, menneskehår og kropsvæsker. De skal mindst aftørres dagligt med en ren klud og rengøres dybt mindst en gang om ugen. Skimmelsvamp og meldug opbygges let i badeværelserne, så det er vigtigt at holde dit badeværelse udluftet med vinduet åbent efter brug. Blegemiddel er et vigtigt rengøringsmiddel til badeværelset, da det dræber bakterier hurtigt, og dit toilet har brug for en god dosis blegemiddel dagligt. Dit toiletsæde skal altid holde nede, da bakterier fra toilettet spredes, hver gang det skylles med det sprøjtende vand, og de klamrer sig fast på områder, der forårsager kaos. Toiletkim kan rejse så langt som 6 fod, som derefter kan lande på dit gulv, loft, vaskeområde og din tandbørste. Disse bakterier kan overleve i op til 2 timer

Hvilke bakterier findes ofte på et toilet?

Der er bakterier, der kravler rundt omkring dit toiletsæde, og dit toilet er et af de mest snavsede områder i dit hjem. Et snavset toiletsæde er en måde at fange bakterier på. Bakterierne føres fra hud til hud, så det er også bedst at svæve over et offentligt toiletsæde, da der er risiko for at få seksuelt overførte sygdomme. I dit eget hjem skal du sørge for at tørre sædet dagligt, da dit sæde kan indeholde afføring partikler, Ecoli og salmonella, og alle disse kan forårsage infektion og gøre dig meget syg.

Hvor ofte skal du rense / fjerne blokeringen af ​​din afløbet i din vask / badekar? Hvilken slags bakterier kan blive hængende i blokerede afløb?

Det er meget vigtigt at holde dit afløb rent, da badeværelsesaffald virkelig kan lugte såvel som forårsager skimmel og meldug. Dybe hudpartier, kropsvæsker og hår går alle ned i hullet og gør det til grobund for bakterier. Afløb er ofte ude af syne. Afløv er varme, mørke våde steder og er den perfekte yngleplads for farlige bakterier som salmonella og Ecoli. Dine huller til badeværelsesstik kan rumme flere bakterier end dit toilet. Det er vigtigt at holde dine afløb rene for at stoppe infektion. Alt dette kan stoppes med en regelmæssig rengøring. Du finder fantastiske rengøringsløsninger i dine køkkenskabe, der hurtigt kan håndtere disse bakterier. Bland noget hvidvineddike, bicarbonat sodavand og citronsaft og hæld det ned ugentligt.

Hvor ofte skal du rense dit bad / brusebad?

Hver gang du bruger dit bad eller brusebad, skal du rengøre det. Det tager ikke meget lang tid at sprøjte hurtigt med et universalrengøringsmiddel og tørre det af. Gør en meget mere grundig rengøring en gang om ugen og vær opmærksom på vandhanerne og siderne, og kom ind i eventuelle huller, hvor der opstår skimmel og meldug.

SOVEVÆRELSE

40% og 34% af de danske voksne skifter sengetøj en gang om ugen og en gang hver fjortende dag.

Hvor ofte skal vi faktisk skifte vores sengetøj? Skal vi ændre dem hver dag? – Er det dagligt / hver anden dag bedre for dit helbred?

Sengene er fulde af bakterier, og vi kan ikke se dem eller mærke dem, så vi ikke ved, at de er der. Hvis du vasker dine lagner regelmæssigt, hjælper det med at holde disse i skak, men det slipper ikke dem sammen. Investering i en god madrasbeskytter hjælper med at holde bakterier ude af din madras. Sengetøj bør ideelt skiftes et par gange om ugen, måske hver dag, men det er ikke altid muligt i det travle liv. En frisk ren seng hjælper dig med at sove bedre, hvilket på sigt er bedre for dit helbred. Madras- og pudebeskyttere bør også vaskes, når du skifter sengetøj. Luft altid din seng, inden du laver den, og ryst puderne. En tør spray med Dettol er også god at bruge mellem skift af strøelse.

Hvor ofte skal du vaske dine gardiner?

De fleste gardiner leveres med kun et renseri, dette kan være tidskrævende og dyrt, så en ugentlig støvsugning og damp holder dine gardiner rene. Når du trækker dine gardiner, skal du altid sikre dig, at du har rene hænder, så bakterier ikke overføres.

Hvor ofte skal du rengøre vindueskarmen? Hvordan kan ophobning af snavs / støv påvirke dit helbred?

Det er vigtigt at have vinduer åbne så ofte man kan; frisk luft, der cirkler rundt i huset, er godt for dig, men med frisk luft kommer det udvendige snavs. Insekter, blade og snavs kan let komme ind i dit hjem og sidde på vindueskarmen, hvilket medfører allergi og forårsager høfeber og astmaproblemer. En daglig aftørring med en våd klud vil fjerne eventuelle ubehageligheder.

STUE

Hvor ofte skal du rense ​​din sofa? Fødevarer, affald osv. Kan få ting ned ad sider og hjørner af sofaer, og det ville helt sikkert være grobund for bakterier!

At spise i din sofa er virkelig ikke ideel, madpartikler, klæbrige fingermærker og spildte drikkevarer kan alt sammen opstå, når du nyder en snack i sofaen. Bliv ved med at spise ved bordet. Hvis du kan lide at forkæle dig med din sofa, skal du holde den ren. Støvmider og allergier lurer i din sofa og forårsager allergi og irritation af luftvejene. At spise i din sofa føjer kun til disse bakterier.

Hold det dagligt og invester i en god polstringsrenser eller læderrenser. Tag pudebetræk af og vask disse så ofte du kan. Pust også dine hynder og damp let.

37% af danskerne holder markør og tørrer deres gulve en gang om ugen, hvor ofte skal vi moppe / støvsuge?

Gulve burde støvsuges hver dag og derefter et par gange om ugen vaskes. Hvis du ikke har dine sko af, når du kommer ind i dit hjem, skal du rengøre meget mere regelmæssigt. Sørg altid for, at udendørs fodtøj ikke bæres i dit hjem. Skoens såler er et af de mest snavsede steder, og de bærer alle typer bakterier, hvilket resulterer i grimme infektioner og tilfælde af diarré. Med trådløse støvsugere er det meget nemmere at støvsuge, og en hurtig støvsugning en gang om dagen tager slet ikke tid. Når du spilder krummer, skal du være hurtig til at reagere og rydde op med det samme og stoppe spredningen af bakterier.

39% af danskere rengøre inde i deres skabe / skænke en gang om året. Hvor ofte skal vi give vores skænke / stue skabe en omgang rengøring?

Rengøringen af skuffer skal udføres månedligt; vi tilføjer ofte uønsket mail og ting i skufferne. De fleste af disse emner er ikke ønsket eller endda nødvendige, så planlæg et stykke tid hver måned for en god afbrydelse. Sæt dig selv en 10 minutters rengørings udfordring og du vil blive så overrasket over, hvad du kan opnå.

KØKKEN

42% af danskerne renser deres køleskab en gang om måneden, og chokerende 18% renser det kun en gang om året.

Køleskabe passer på vores mad, og mad, der har haft krydskontaminering, kan gøre os syge. Det er meget vigtigt at rense dit køleskab ugentligt og kontrollere maden i køleskabet. Du ønsker ikke at lægge en dejlig frisk salat oven på en mug, der har siddet i køleskabet i flere uger. Ecoli og listeria er to af de største bakterier, der findes i køleskabet, og salatskuffen er, hvor bakterierne formere sig mest. Brug madopbevaringsbeholderen til at hjælpe med at holde mad sikkert og organisere bestemte fødevarer til bestemte hylder. En ugentlig aftørring kan være alt, hvad der kræves for at holde dig på toppen af ​​dit køleskab og planlægge et stykke tid til en månedlig grundig rengøring.

35% af danskere rengør kun mikrobølgeovnen og ovnen en gang om måneden. Er dette nok i betragtning af, at mad kan sprøjte i mikrobølger / ovne og koges igen, når det bruges igen?

Mikrobølgeovn er et så let sted at rengøre. Når du har brugt din mikrobølgeovn, skal du lade døren være åben for at hjælpe med at fjerne enhver lugt til mad og spray med en god universalrenser. Lille lukket plads vil være en god legeplads for bakterier, især hvis der har sprøjtet mad. Sørg for en aftørring efter brug. Sæt så hyppigt en halv citron i en skål med vand, og sæt mikrobølgeovnen på fuld effekt i 5 minutter, og dette løsner lugte og efterlader mikrobølgeovnen lugtefri.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring