Erhvervsrengøring til butikker og institutioner Nordsjælland

Hvis du er på udkig efter den bedste ind for erhvervsrengøring til butikker,institutioner og klinikker Nordsjælland but så er Merent din løsning.

Erhvervsrengøring til butikker og institutioner Nordsjælland

Vi udfører erhvervsrengøring i Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Frederiksværk, Hundested, Helsinge, Hornbæk, Fredensborg, Hørsholm samt i Ballerup, Greve, Ishøj, Hundige, Karslunde, Malmparken, København.

Merent udfører alle opgaver inden for rengøring. For eksempel almindelig rengøring, hovedrengøring, trappevask, vinduespolering. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Når vi udfører et stykke arbejde er det kunden og kundens behov der er i centrum.

Korrekt og grundigt rengøring medfører til, et bedre arbejdsmiljø og indeklima, vedligeholdelse af virksomhedens værdier, indbydende omgivelser for jeres medarbejder, gæster og kunder, trivsel og ro på arbejdspladsen, hvilket betyder at, alle kan koncentrere sig om deres kerneområde.

Erhvervsrengøring til klinikker Nordsjælland

Derfor tager vi ingen chancer, når det handler om kvaliteten i servicen. Ved at gennemgå en kvalitetssikring i form af et kontrolskema og jævnligt eftersyn af lederen/inspektøren, kan vi sikre os at kvaliteten i serviceydelsen udføres som lovet og aftalt med jer.

Udover kvalitetskontrollen, lægger vi desuden også stor vægt på trivsel, godt samarbejde og god kommunikation i vores team. Ved regelmæssig dialog med vores medarbejder og vores kunder, medfører dette til et godt arbejdsmiljø og gode resultater.

Vores dygtige og fleksible medarbejder gør det muligt for Mariannasrengøring, at kunne tilbyde en bred variation af muligheder for serviceydelser, såsom:

  • KONTOR RENGØRING
  • RENGØRING AF SKURVOGNE
  • BYGGEPLADSRENGØRING
  • RENGØRING AF BUTIKKER
  • RENGØRING AF INSTITUTIONER
  • RENGØRING AF KLINIKKER
  • VINDUESPOLERING
  • TÆPPERENSNING
  • TRAPPEVASK m.m.

Ring eller udfyld kontaktformularen , så kan vi finde en løsning sammen efter dine behov eller hvis du har nogen spørgsmål vi sidder klar ved telefonen på 28 34 06 65 og vi tjekker hyppigt vores e-mail.

Vi vil hvor vigtig det er for vores kunder, at de får opfyldt deres ønske, så derfor vi tilpasser os efter kundernes behov og derudover skræddersyrer vi et tilbud, som passer til dem. Uanset om der er tale om kontorer, institutioner eller produktionsvirksomheder sætter vi en stor ære i at opfylde kundernes forventninger og behov. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Har din virksomhed specifikke krav eller behov, finder vi en løsning, der kan imødekomme og tilfredsstille disse. Vi integrerer serviceopgaverne i en løsning, så alle kundens behov opfyldes.Vi tilbyde rengøring hver dag, hver anden dag, hver uge, afhængigt af vores kunde ønske.

Vores opgaver er støvsugning af alle plane overflader, tøre støv af på alle møbler,kontorbord, vaske døre, rengøre/vaske alt sanintet område, køkken, tømme skraldespanden og tager skralden ud. En gang om måneden vasker vi jeres tæppe, behandler jeres trægulv,radiator,klimaanlæg,billedramme,spindelvæv fjernelse, vægge, paneller, stikkontakter og meget mere.

Afvaskning af persienner,vindueslameller og tilsvarende, udfører vi på den mest effektive og skånsomme måde.

Vores erfaring gør, at vi er meget åben for nye udfordringer og vi siger aldrig nej til nye opgaver. Vi udføre vores arbejder med et stort smil og vi garanter bedste kvalitet.

I skal ikke glemme, at rengøring er meget vigtig for jeres kunder og medarbejdere, derfor håber vi, at i vælge den bedste i branchen,dvs. Os.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring