Erhvervsrengøring Storkøbenhavn, Nordsjælland

Merent rengøring tilbyder top professionel erhvervsrengøring i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder Frederikssund, Frederiksværk, Hillerød og Helsingør, osv. merent rengøring vil være det foretrukne valg, når kunder og medarbejdere skal søge en ny kvalitetsbevidst erhvervsrengøring- og serviceleverandør.

Dette vil vi sikre gennem et stort engagement og ansvar overfor både miljøet, vores kunder og medarbejdere. Merent rengøring er en rengøringsvirksomhed, der tilbyder serviceydelser til alle former for virksomheder. Vores ansatte er pålidelige og fleksible indenfor deres område og vi garanterer, at vi altid leverer vores opgaver fejlfrit og i højeste kvalitet. Vores ansatte er vant til at arbejde i forskelige virksomheder. Desuden er vi hurtige til at sætte os ind i nye arbejdsområder eller problematikker og er derfor yderst fleksible, hvad arbejdsopgaver angår.

Erhvervsrengøring Storkøbenhavn, Nordsjælland

Ofte vi starter vores kontrakter til erhvervrengøring med en gælderne periode på et år, men vi beholder gerne vores kunder så meget som muligt. Vi er sikker på, at hvis man vælger vores firma får vi en meget tilfreds kunde som vi kan samarbejder med i meget lang tid. Vores kunder har altid været og vil altid være vores første prioritet og vi lever den bedste service til både privat og erhverv kunder. Vi søger for rengøring med omtanke og forståelse for vores kunder.

Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. I Merent erhvervsrengøring går vi ikke på kompromis med ærlighed, hvilket garanterer grundstenen i et langvarigt samarbejde. Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

For hver dag da går vi prøver at forbedre vores service og gør en stor indsats for, at blive nummer 1 og udvikle os til en stor rengøring selskab. Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores dagligdag Vi sender vores medarbejder til forskellige rengøring kursus og på denne måde kan vi forsikre vores kunder, at de får udleveret det bedste service som det overhoved er muligt.

Vi sørger altid for at holde hvad vi lover og vi ønsker ikke, at der skal være mulighed for at sætte en eneste finger på vores rengøringsservice. Derfor er vores klare mål, at vi ikke gaber over mere end hvad vi kan klare, ligesom vi altid sørger for god kommunikation mellem os og dig. Inden vi giver en pris og et tilbud på en løsning, tager vi altid en grundig snak omkring jeres ønsker og behov for en rengøringsløsning. Herefter udarbejder vi en skræddersyet løsning til jer!

Merent erhvervsrengøring arbejder på alle tider af døgnet og er altid fleksibel, så den bedste løsning findes.

Erhvervsrengøring foretager forskellige typer af rengøring :

Kontor rengøring
Butiksrengøring
Produktionsrengøring
Håndværkerrengøring
Tæpperens
Vinduespolering

Hvis du vil vide mere, eller ønsker et tilbud på rengøring i Storkøbenhavn eller Nordsjælland fra Merentrengøring, så er du altid velkommen til at kontakte os og få et tilbud på rengøring.

Kontakt os på tlf: 28340665 i dag og får den bedste tilbud.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring