De hyppigste fejl man laver når man selv prøver at gøre hovedrent

Man skal til at få gæster eller man synes at der roder ekstremt i ens hus/lejlighed, så man prøver selv at gøre hovedrent, uden et professionelt rengøringsfirma. Dette er ikke altid det smarteste, da det kræver, at man ved en masse om rengøring, før man går i gang. Derfor vil vi her komme med nogle almindelige fejl man foretager sig under en hovedrengøring.

Rengøringen på badeværelset og i køkkenet er det vigtigste, da de to områder indeholder meget fugt og fugt tiltrækker bakterier.
Når man skal rengøre f.eks. badekarret, så er det vigtigt at man bruger den rigtige rengøringsmiddel, så badekarret ikke mister glansen. Herudover er det også vigtigt hvad for en svamp man bruger, så man ikke ridser badekarret. Det er en god ide at vaske badekarret oftere, omkring 2-3 gange om uger. Dette vil medføre til mindre besvær, når man er i gang med hovedrengøringen.

Rengøring af ovnen mens den er kold, kan kræve mange kræfter. Prøv at varme ovnen op og lade det køle af i 20 minutter. Herefter vil det være meget nemmere at rengøre! Ovnen skal kun være lunken, så man ikke brænder sig.

Vinduespudsning virker mest når der ikke er direkte sollys der stråler på vinduet. Når man sprøjter rengøringsmiddel på vinduet og soler skinner, så vil rengøringsmidlet tørre meget hurtigt.

Når du tørrer dine møbler af ved brug af en spray er det vigtigt at man tager en hylde ad gangen og ikke sprøjter hele møblet til. Dette kan medføre til at rengøringsmidler tørrer ind i træet og ødelægger det.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring