7 vinduespudsnings tip

Et skinnende vindue er alles ønske. Rene, lyse skinnende vinduer tilføjer et nyt look til hvert hus. Ligesom møbler, kræver vinduer deres egen rengørings metode for at holde dem nye og pæne. Her er 7 enkle ideer til at give dine vinduer en fantastisk glans.

1) Sørg for at tørre dine vinduer i en retning – venstre eller højre. Blanding af retningen efterlader ubehagelige striber på glasset og får det til at se rodet ud.

2) Før du tørrer vinduesglasset af, skal du fjerne alt støv fra vinduerne, så du ikke efterlader mudder på vinduet, når du påfører en våd klud. Vand og støv vil danne mudder.

3) Hvis du rengør vindueskarme, skal du gnide hele overfladen med en fugtig klud sprøjtet med alkohol, så alle pletter ryddes af for en smuk glans.

4) Vinduer er meget følsomme over for snavs. Brug derfor kun rent vand i rensning af vinduer, og i tilfælde, hvor du bruger en fugtig klud, skal du kun bruge rene klude.

5) Hvis glasset er fedtet, skal du påføre lidt eddike i vandet, inden du rengør vinduet. Eddike fjerner fedt uden at efterlade striber eller pletter.

6) Når du rengør vinduer, der er uden for din hånds rækkevidde, skal du bruge en trappestige, hvis højden er medium eller bruge en almindelig stige, hvis den er ret høj. Sørg altid for, at sikkerhedsklemmen er tændt, og få en til at holde bunden af ​​stigen af ​​sikkerhedsmæssige årsager, hvis det er muligt.

7) Sprays er mere praktiske at bruge end spande vand. Når du rengør vinduer i betydelige højder, skal du prøve at bruge spray i stedet for spande med vand, da de kan spildes, og du bliver nødt til at gøre alt igen. Den store vægt og byrde får dig let træt.

At få et vindue til at skinne er en nem opgave. Alt hvad du behøver er ovenstående tip til rengøring af vinduer.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring