7 hjemme tricks fra et professionelt rengøringsfirma Nordsjælland

Professionelt rengøringsfirma Nordsjælland

Tricks er beregnet til at være specielle tricks, som du sandsynligvis aldrig vidste, der sparer tid, penge eller fornuft. Professionelt rengøringsfirma Nordsjælland har set næsten alt, når det kommer til at rydde dit hjem eller kontor, og er fyldte med rengøringstricks til dig.

Fortæl os, hvad du har prøvet, hvad der har fungeret, og hvad der mislykkedes – vi vil meget gerne høre fra dig.

1.Vask dine svampe grundigt

Dine opvaskesvampe kan blive modbydelige med bakterier. Det kan tage masser af tid at køre dem gennem vaskemaskinen, så læg dem i mikrobølgeovnen i stedet. Sørg for at tilføje vand og overvåge det, mens du sætter det i mikrobølgeovn for 30 sekunder. Lad det sidde et minut, før du fjerner det, fordi det bliver varmt!

2.Rens persiennerne nemt

Du har sandsynligvis ikke de samme værktøjer som et professionelt rengøringsfirma, og du har mistet vakuumbeslaget til persiennerne for mange år siden. Ingen bekymringer – brug en våd klud viklet rundt om en smørkniv til at rengøre åbninger eller persienner med spalte. Det var let, og der kræves ingen nye værktøjer!

3.Fjern vandpletter og sæbevandskum sikkert

Brug eddike til at fjerne vandpletter fra vandhaner. Kombiner eddike og opvaskesæbe i lige store dele for at fjerne sæbevand, der er svært at fjerne. Et rengøringsfirma bruger typisk rengøringsmidler, og de er ikke altid effektive på langvarige vandpletter. Tag dig tid til virkelig at lade vandpletterne trænge igennem og skrubbe dem derefter væk med en tandbørste eller svamp.

4.Rengør pletter af fedt

Rengøring af fedtede pletter fra tæppet eller stofmøbler er lige så let som at blande sprit og salt. Bland salt i en del til fire dele alkohol og gnid det ind i pletten. Lad det tørre, så støvsug! Du finder ud af, at en rengøringsservice har tricks til forskellige pletter, så lad dem vide, hvis du har et hårdt sted, og de sandsynligvis vil have et velafprøvet middel.

5.Saml ødelagt glas op

Det er forfærdeligt, når et glas knuses over hele gulvet. Mens du måske ser de større stykker, vises de små stykker i dage efter! Grib et stykke blødt brød og brug det til at samle små glasskår uden at skære dig selv eller trække dem over gulvet med en moppe eller kost.

6.Glitter

Brug et lignende koncept til at samle glas op med brød, brug en fnugrulle til at samle glitter eller sand. Vi ved, at du laver mange smarte projekter i disse dage, og dette hack vil helt sikkert redde din sundhed.

7.Rengør mikrobølgeovnen

Læg en tandstik og lige store mængder vand og eddike i et glas eller en skål, og opvarm vandet til kogning (tiden afhænger af din mikrobølgeovn, men det er normalt 4-6 minutter). Åbn forsigtigt mikrobølgedøren for at slippe dampen ud, og tør derefter let ind i mikrobølgeovnen. Dampen vil have løsnet al den fastgjorte mad, og du behøvede ikke at bruge nogen hårde kemiske rengøringsmidler!

Om rengøringsservice

Et prisvindende professionelt rengøringsfirma Nordsjælland , der betjener Nordsjælland, Halsnæs, Hillerød, Frederiksværk, En rengøringsservice der hjælper både private og kommercielle kunder med at opnå den renlighed, de ønsker, og sparer dem tid, energi og sundhed! Fokuser på de opgaver og forhold, der betyder noget for dig, og lad os hjælpe dig med at holde dine rum rene og sunde hele året rundt. Kontakt os i dag for et tilbud!

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring