5 tip til forårets rengøring

Med varmere måneder lige rundt om hjørnet er forårets rengøring ikke langt væk. Uanset om du vil rydde noget af vinterens rod eller bare har lyst til en ændring, kan forårets rengøring få det til at ske. Nu er det perfekte tidspunkt at rense garagen, kælderen og / eller loftet. Hvis der er nogle ting, som du ikke planlægger at bruge, fortæller denne artikel dig, hvordan du kan slippe af med dem, mens du tjener penge til at gøre det. Som vi alle ved, kan dette tage meget arbejde, men et par enkle tip kan gøre din rengøringsoplevelse til en leg.

Tip 1:

Hvis du opbevarer dit vintertøj, skal du overveje at bruge store plastopbevaringsbeholdere med snap-on låg. Disse findes i husvareafdelingen i de fleste butikker og er meget billige. Opbevaringsbeholdere er meget vigtige for at holde dit tøj støv og misfarvnings frit, hvilket ellers kan være et problem, hvis de efterlades hængende i skabet fra den ene sæson til den næste.

Tip 2:

Når du pakker dit tøj, skal du rulle det i stedet for at folde det sammen. Dette eliminerer ikke kun folder og rynker, men sparer også meget plads. Du vil være i stand til at pakke meget mere tøj med denne teknik.

Tip 3:

Mærk dine tøjbeholdere som ‘forår‘, ‘efterår‘ og ‘vinter‘. Dette hjælper dig med nemt at finde din garderobe inde i skabet.

Hvis du har noget tøj, som du ikke planlægger at bruge eller simpelthen er vokset ud, kan du overveje at donere det til en lokal forening eller anden nonprofit organisation. I stedet for at smide det ud, kan dit tøj give indtægter til en værdig sag og hjælpe de mindre heldige med at have råd til tøj, der ellers ville være uopnåeligt.

Tip 4:

Hvis du ønsker at rydde nogle pynteting op eller måske endda nogle feriedekorationer for at gøre plads til nye, overvej en tur til det lokale loppemarked. Alle leder efter et godt tilbud, og de leder måske bare efter noget, som du ikke længere ønsker at eje.

Tip 5:

Med alle de ændringer, du foretager, kan det være tid til at skifte til en let støvsuger. Dette sparer fra at slæbe rundt på en tungere model og glider let over gulvet. Der nytter ikke at slides helt ud under rengøring af foråret, så prøv at gøre det så let som muligt.

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring