3 tips til din organisation og rengøringsplan i 2021

Hvert år har vi en tendens til at sætte mål og lave rengøringsplaner for 2021. For mange af os inkluderer dette sundhed og velvære. Et rodfrit rum forbedrer vores humør, reducerer stress og giver en følelse af tilfredshed. Derfor hjælper vores mentale sundhed og velbefindende med at have et rent og organiseret miljø, hvad enten det er hjemme eller på arbejde. Hvis du har besluttet dig for at have et mere organiseret og renere miljø i år, er her vores tre bedste tip.

Lav et sted for alt

Organisation er stort set baseret på at have plads til alt. Det er lettere at holde områder rene og organiserede, hvis der er en nem måde at lægge ting på. Brug skraldespande, etiketter, skuffer og arrangører til at skabe et sted for de ting, der forårsager rodet i dit hjem. Husk, at det bedste sted for nogle ting undertiden er affaldet! Lav regler for, hvordan visse genstande vil blive håndteret, såsom post i papirkurven, vasketøj i en kurv eller tilfældigt skrammel i en udpeget skuffe.

Ansæt et rengøringsselskab

Hvis rengøring er en af ​​dine beslutninger og ikke er en af ​​dine foretrukne ting at gøre, eller hvis du ikke har tid, skal du overveje et professionelt rengøringsfirma. Mange mennesker finder det mere overkommeligt end forventet, og det hjælper med at holde en højere standard for renlighed.

En rengøringsservice giver dig tid til at fokusere på andre planer, forhold eller områder for rengøring og organisering, der har brug for større opmærksomhed. Lad dem håndtere de rutinemæssige ting som at feje, moppe, støvsuge, støve og rengøre badeværelserne, mens du organiserer filer, sorterer dit spisekammer eller foretager anden dyb detalje rengøring og organisering. På kontoret vil rengøringen sikre, at det gøres efter industristandarder og effektivt.

Lav en liste

Opret en liste over alle de rengørings- og organiseringsprojekter, du vil udføre. Bestem, hvad der er det vigtigste, og hvad der skal håndteres af dig, eller hvad der kan delegeres. Brug din liste til at hjælpe rengøringsfirmaet, så du kan være på samme side. Listen kan også vise de fremskridt, der gøres, når du krydser ting igennem hele året. Nogle emner på din liste vil være løbende eller tilbagevendende rengøring, og organisering og andre vil blive udført med bestemte intervaller.

For eksempel kan din liste omfatte årlig rengøring af ventilationsåbninger, støvsugning af loftsventilatorer eller bundplader hvert kvartal og opvask eller tøj hver dag. Bemærk disse tidspunkter på din liste for at hjælpe dig med at holde øje med, hvad du vil have gjort, og vær bedre forberedt på at nå dine mål.

Merent er et prisvindende rengøringsfirma, der betjener rengøringsservice i Nordsjælland, Hillerød, Halsnæs, Frederikssund, Frederiksværk og vil gerne tjene din tillid. Lad os hjælpe dig med at holde dit hjem sundt, så du kan fokusere på de opgaver og forhold, der betyder noget for dig!

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring