10 tip til at holde dit hjem rent med kæledyr

Dyr er fantastiske. De svarer ikke tilbage, de vil elske dig ubetinget og er dine egne personlige varme vandflasker. Ulempen er dog håret og åh gud, det er overalt.

Vores Rengøringsservices

For en person, der er stolt af huset og interiørbesat, er de stadig voksende hår nok til at drive enhver vanvittig og man er altid på jagt efter tip, tricks og løsninger. Her kommer vi med 10 tips til at holde dit hjem rent når du har kæledyr.

1. Match din indretning til dit kæledyr eller visa versa

Når du overvejer hvilken race du skal gå til, skal du tage dit hjem i betragtning. Hvis du er sort / hvid med sorte tæpper, vil en lyshåret hund ende med at du trækker dit eget hår ud. Hvis du er en neutral beige elsker, har sort hår samme virkning. Hvis du allerede har din elskede hund eller katte, er det tid til at genindpasse. De er trods alt det værd. Det er bedst at man indretning til ens kæledyrs farve. Dvs. at hvis man har en beige hund, er beige møbler det bedste match.

2. Gummihandsker

Gummihandsker er rigtig smarte når det kommer til hår! Brug en minimalt våd gummihandske til at pensle med hånden og håret kan magisk klæbe til den.

3. Omfavn pleje

Desværre skal håret falde ud på en eller anden måde og ligesom os mister de en betydelig mængde naturligt om dagen. Gå ind i en vane med at give dem en god børstetur et par gange om ugen for at fjerne alt dette hår i stedet for at det ender overalt i hjemmet. Eller behandl din hund på en spa-dag ved at sende dem til et sted at blive forkæle. Jo mere hår du fjerner med en børste, desto mindre hår vil der være på din sofa.

4. Invester i en god støvsuger

Langt det vigtigste punkt. Gør dit liv lettere ved at investere i en god støvsuger, helst et, der er designet til at hente kæledyrshår. Der er intet værre end at bruge mange timer om ugen på at støvuge efter dit kæledyrs pels. Vi anbefaler en støvsuger med HEPA-filter, da det også er allergivenligt.

5. Vær opmærksom på dine valg

Tag dit kæledyr med i betragtning, når du køber nye møbler. Gå ikke efter et supertykt fluffy hvidt tæppe, hvis du ved, at din hund vil elske at rulle over det efter en særlig mudret gåtur. Gå til aftageligt / vaskbart tæppe når du kan, for at undgå uheld.

6. Forbedre deres kost

Hvad du fodrer din elskede hund vil spille en stor rolle i tilstanden af ​​deres pels såvel som deres generelle helbred. En veterinær godkendt hundefoder af god kvalitet er ideel, eller hvis rå foder har så mange sundhedsmæssige fordele, og du vil sandsynligvis se ikke kun mindre fældning af hår, men også en lysere pels. Foretag en research og du vil med det samme indse, hvor meget affald der kommer ind i den typiske pose med mad. Nogle af de mærker, du troede var gode, er måske slet ikke så gode.

7. Sæt grænser

Hvis du ikke kan leve med at der kommer pels på din nye sofa, er den bedste måde at gøre dette på ikke at give din hund lov til at hoppe op. Sæt klare faste grænser. Man kan eventuelt lægge et stort tæppe over sektionen, som hundene kan lide at ligge på og skifte disse et par gange om ugen, mens de andre er i vasken og giver dem en god støvsugning inden de kommer på sofaen igen.

8. Lad det ikke lugte

Hunde lugter. Nogle gange kan vi ikke lugte det i vores eget hjem, men folk der kommer ind, der ikke er omkring hunde, kan det bestemt. For at bekæmpe dette skal du drysse natron over tæpper, når de ikke er vaccineret for at absorbere lugt samt vaske deres senge regelmæssigt. Åbn vinduerne og prøv at bruge luftrensere.

9. Pas på allergi

Kæledyrallergier er så almindelige, og selvom nogle racer er allergivenlige, er det stadig vigtigt at sikre, at vi stadig kan byde gæster velkommen. Som nævnt tidligere, er en støvsuger med HEPA-filter en god støvsuger at have, da det er meget allergivenligt.

10. Hold fast i en rutine

Som med al rengøring sværger jeg ved den lille og ofte metode. Hvis du ikke støvsuger i 2 uger, kan du forvente, at det vil være en lang hård kamp for at få det nye tæppe med kæledyrshår op fra gulvet, mens hvis du pisker rundt dagligt, vil det være meget mere håndterbart. Gå ind i en rutine og hold dig til den!

For en hurtigt, og nem forespørgsel om tilbud, kan i benytte vores formular nedenunder.

Merent giver den bedst mulige rengøring